Wiedziałem, że nie będzie chcieli się grzecznie wyspowiadać cwaniaki!
#121
Napisany 20 maj 2014 - 08:12

#122
Napisany 21 maj 2014 - 08:06

Upragniony smak czekoladowy YaroZolatu z mlekiem po prostu miazga. Teraz wiem że na dłuuugo pozostanę przy tym białeczku.
Jakiś czas temu zmiksowałem WPC tiramisu z WPI również tiramisu było ok. Teraz zastanawiam się nad mixem WPC + WPC + Dessert wszystkie w smakach czeko. Co sądzisz Yaro o takim połączeniu ??
#123
Napisany 21 maj 2014 - 08:30

Połączenie lux. Zrób to w takich proporcjach
WPC - 60 %
WPI - 10-20 %
Dessert - 20-30 %
Będzie fajna kremowa konsystencja.
Zrób w 200 ml mleka lub wody.
#124
Napisany 21 maj 2014 - 09:25

Połączenie lux. Zrób to w takich proporcjach
WPC - 60 %
WPI - 10-20 %
Dessert - 20-30 %
Będzie fajna kremowa konsystencja.
Zrób w 200 ml mleka lub wody.
Ok,wielkie dzięki za radę !
To tak zrobię - Super Mixes by KFD
#125
Napisany 26 maj 2014 - 09:47

Jestem pod wrażeniem tej odżywki. W końcu jakaś konkurencja dla Extensora. W suchej masie kilka % mniej białka, ale rozpuszczalność równie dobra. Smak naturalny również ok. Cena świetna jak za taki produkt.
#126
Napisany 07 czerwiec 2014 - 18:38

Smak wanilia-tiramisu z wodą genialny, aż sam się zdziwiłem że taki dobry bo naogół białeczka z wodą wchodzą mi kiepsko
#127
Napisany 07 czerwiec 2014 - 18:41

Ja uwielbiam wszystkie WPI z wodą, ale z mniejszą jej ilością - wtedy smak jest super-intensywny i nie odczuwa się nawet, że to izolat a nie koncentrat
Czekolada jest przepyszna W WPI najbardziej jednak podoba mi się sama struktura samego surowca, taki fajny a la śnieżny puch :)
#128
Napisany 10 czerwiec 2014 - 13:15

tiramisu smak sredni, wisnia spoko, pieni sie jak skurwy****n
#129
Napisany 10 czerwiec 2014 - 15:11

Delikatniej mieszaj, tam gdzie kwasek to wszędzie tak będzie (czyli wiśnia - jogurt, jabłko - gruszka, arbuz itd).
#130
Napisany 20 czerwiec 2014 - 21:28

Kiedy jakaś dostawa jarozolatu?
Przydałoby się kilka smaków..
#131
Napisany 20 czerwiec 2014 - 21:54

za 1-2 tyg.
#132
Napisany 21 czerwiec 2014 - 10:55

za 1-2 tyg.
To idealnie
#133
Napisany 23 czerwiec 2014 - 13:58

Byłem dzisiaj w sklepie stacjonarnym w Katowicach i pustki w wyborze supli.
Po krótki namyśle wziąłem WPI Arbuz
Smak 5/5
Rozpuszczalność 5/5
Intensywny i dobry smak, a z uwagi na to co napisał Yaro - po zmieszaniu trochę piany, która szybko jednak opada. Polecam, bo cena i smak super.
#134
Napisany 23 czerwiec 2014 - 14:09

Mi wlasnie sie konczy Izolacik Jablko-Gruszka i Kaktus-kokos. Oba smaki 10 / 10. Fakt powstaje piana ale mi to akurat nie przeszkadza. Czekam na dostawe i nowe smaki i zaraz rzucam kolejne zamowienie :)
#135
Napisany 09 lipiec 2014 - 20:34

Pojawi się jakoś dostawa?
#136
Napisany 15 sierpień 2014 - 00:01

Czekolada z kakao miecie suty miazdzy jaja
#137
Napisany 09 listopad 2014 - 00:08

tez dzis czeko kakao wzielem masakra jakie samczne , tylko 500gram za ta cene sam nie wiem tak czy inaczej mega dobre.
#138
Napisany 16 listopad 2014 - 19:40

Ja nie wiem, co Wam przeszkadza w tej pianie Ja zakochałam się w kwaśnych WPI, po wymieszaniu w shakerze piana szybko opada, a po wymieszaniu mikserem robi się z tej jogurt/bita-śmietana o objętości 4-krotnie większej niż początkowa
Wypróbowałam tak:
lody waniliowe - niekwaśne, więc z bitej śmietany nici, ale robiłam z małą ilością wody i zalewałam tym płatki czy omlet i było przepyszne, 10/10 :)
arbuz - zupełnie nie mój gust, niby robi się z tej deserek po zmiksowaniu, ale smak po prostu nie mój, na mleku wprawdzie 10/10, ale na wodzie - 6/10
kaktus - wspaniały jako szejk i jako deserek zdecydowanie 10/10
wiśniowo-jogurtowy - jak dotąd mój faworyt, bez wahania poza skalą - 11/10
Do dwóch ostatnich dodawałam dodatkowo masło orzechowe (jak miksowałam), w kolejności: 100 ml wody + 10-15 g masła orzechowego + 20 g WPI -> i pod mikser. Najlepsza przekąska w pracy ever Przed chwilą zjadłam tak 50 g WPI wiśniowo-jogurtowego. Polecam, a pianą w szejkerze się nie zrażać - ona opada
#139
Napisany 06 grudzień 2014 - 19:00

Wypróbowałam jeszcze kokos - poezja, najlepsze smakowo białko jakie w życiu piłam, pomijając kokos z klasycznego nieinstantyzowanego WPC 80 :)
Kokos solo w WPC Premium smakował zupełnie inaczej, w WPI z tym surowcem Volac smakuje bajecznie Polecam wszystkim, kto lubi kokosy :) w smaku bardzo naturalny, brak chemicznego posmaku, o co bardzo ciężko w przypadku innych supli o smaku kokosowym.
11/10 pod każdym względem, szkoda tylko, że się nie pieni Nie będzie kokosowej bitej śmietany
#140
Napisany 08 marzec 2015 - 20:16

Kolejne badanie potwierdzające deklarowaną zawartość białka w białku:
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników