Masz mały rzut. Pewnie zaraz nie będzie - https://sklep.kfd.pl...cja-p-6559.html
#1741
Napisany 11 maj 2017 - 20:25

#1742
Napisany 11 maj 2017 - 20:31

To jest już uzależnienie kwalifikujace się pod leczenie

#1743
Napisany 11 maj 2017 - 20:44

udało mi się zamówić :)
#1744
Napisany 11 maj 2017 - 22:59

Kiedy będzie dostępne smak naturalny?
#1745
Napisany 12 maj 2017 - 00:01

Jest napisany termin ważności w sosie karmelowym, jest dosc krótki jesli bym chcial zamowic z 10 sztuk, a jesli wlozyłbym do lodówki to przedłużyłby się bardzo?
#1746
Napisany 12 maj 2017 - 04:34

#1747
Napisany 12 maj 2017 - 06:40

Te co są dostępne to leci pasteryzacja więc teoretycznie nawet kilka miesięcy więcej, ale ręki nie dam uciąć. Weź tak aby wystarczyło np. do połowy czerwca.
Myślę że będziemy robić rzuty co 2-3 tyg. Specjalnie producent robi pod nas maszynę bo, wbrew pozorom, nie jest to takie proste.
#1748
Napisany 01 czerwiec 2017 - 21:11

Jak oceniacie smak masla orzechowego i szarlotki?
#1749
Napisany 01 czerwiec 2017 - 21:23


#1750
Napisany 02 czerwiec 2017 - 07:13

Masło orzechowe bardzo mi smakuje, polecam
#1751
Napisany 03 czerwiec 2017 - 13:45

#1752
Napisany 03 czerwiec 2017 - 14:50

dobra dobra, ale teraz się z nami podziel :D
#1753
Napisany 03 czerwiec 2017 - 15:04

Raz jeszcze zamiast cukru dałem węgle cytrynowe i też supcio smak :D
#1754
Napisany 03 czerwiec 2017 - 15:17

Lepiej nie bo zamiast kawalka pojdzie od razu cala blacha za posiedzeniem ;_;
#1755
Napisany 04 czerwiec 2017 - 07:24

Dawaj przepis :D
#1756
Napisany 04 czerwiec 2017 - 08:06

Łapajta
Od siebie dodam, że:
-mleka do czekolad dajemy 200-250ml
-zamiast 0.5kg mleka w proszku dajemy 0.4kg mleka w proszku + 100g WPC o dowolnym smaku (proporcje można zmienić) <1g mleka w proszku=1g białka>
-możemy dosłodzić węglowodanami(smakowe), zamiast zwykłego cukru
-jak w opisie filmiku pisze, że do masy daje 100ml to u mnie wychodzi +250ml mleka tak do 400ml, dajecie na oko, aż zobaczycie, że masa będzie miała konsystencje, jak zastygnięty budyń, będzie dało się rozsmarować
No i "układ" u mnie wygląda tak; herbatniki>masa>herbatniki>masa>herbatniki>czekolada
Smacznego
#1757
Napisany 04 czerwiec 2017 - 08:15

#1758
Napisany 04 czerwiec 2017 - 16:11

Myślałam że jakiś fit buuu.. sama coś wymyślę, o.
Fit to się nadają do kosza, jak już jeść to prawdziwe
#1759
Napisany 04 czerwiec 2017 - 16:23

#1760
Napisany 04 czerwiec 2017 - 16:48

W makro nie wpiszesz, bo zjesz wiadro
Dlatego jak miska czysta to nie kombinuję, ale święta są to jadą serniki i wszystko normalne
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników