Biorąc pod uwagę, że nie smak jest najważniejszy, a dostarczanie białka to:
Czekolada:
smak: [mleko-10/10],[woda-5/10]
rozpuszczalność 7/10 - [nie wiem od czego to zależy, ale raz piana 3cm, raz 0,5cm. Brak grudek zarówno w wodze jak i mleku]
Truskawka:
smak: [mleko-6/10][woda-4/10] - białko to ma bliżej nie określony, chemiczny wyczuwalny smak truskawki z mąką :D
rozpuszczalność 10/10 - 0,5cm piany, brak grudek.
Co do rozpuszczalności to nie powinno się przywiązywać do tego większej uwagi, ponieważ po chwili odstoju, piany i tak nie będzie, a grudek nie ma.
Mam do przetestowania jeszcze Tiramisu :D.
Mimo niskiej oceny smaku truskawki, i tak nadal będę zamawiał kilka smaków, włącznie z tym ponieważ wg. mnie najlepszym rozwiązaniem jest pić "raz to raz to".