tak

jak przejść z masy na redukcję?
Rozpoczęte przez
uzytkownik_659845
, paź 09 2015 18:45 (
33 odpowiedzi na ten temat
)
#21
Napisany 12 październik 2015 - 17:10

#22
Napisany 12 październik 2015 - 20:18

A liczyć węglowodany np z jajek,twarogu,z piersi z kurczaka, orzechów,oliwy I czy też wliczać bialko roślinę bo zwierzęce chce trzymac na poziome 2g nkmc
#23
Napisany 12 październik 2015 - 21:40

z jajek twarogu mięsa ryb i WPC licz bo to białko pochodzenia zwierzęcego, reszty nie wliczaj
#24
Napisany 13 październik 2015 - 00:03

A węglowodany tych produktów liczyć
#25
Napisany 13 październik 2015 - 14:36

licz, ale są to tak znikome ilości, że szkoda pisać
#26
Napisany 14 październik 2015 - 10:52

#27
Napisany 14 październik 2015 - 11:01

trochę dużo orzecha, bazuj również na innych zdrowych tłuszczach
#28
Napisany 14 październik 2015 - 11:03

a ogólnie to jest ok czy coś jeszcze trzeba zmienić czy tylko te orzechy
#29
Napisany 14 październik 2015 - 11:10

za dużo białka, daj ok. 2g/kg
#30
Napisany 14 październik 2015 - 11:16

W przed ostatnim posiłku ma nie być tego Twarogu
#31
Napisany 14 październik 2015 - 14:52

orzechy zastępuj olejami tłoczonymi na zimno/migdałąmi/wiórkami kokosowymi/masłem orzechowym/żółtkami jaj
#32
Napisany 14 październik 2015 - 15:05

orzechy zastępuj olejami tłoczonymi na zimno/migdałąmi/wiórkami kokosowymi/masłem orzechowym/żółtkami jaj
Dzięki za rady i dostaniesz łapki w góre za konkretne i przydatne odpowiedzi.
A ogólnie to dobra dieta jest ?
#33
Napisany 14 październik 2015 - 15:12

jeżeli zastosujesz się do zmian wypisanych powyżej to tak
#34
Napisany 14 październik 2015 - 15:32

jeżeli zastosujesz się do zmian wypisanych powyżej to tak
ok dzięki ci za odpowiedzi na pewno się zastosuje