Skocz do zawartości

Zdjęcie

Interpretacja wynikow

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
Mariusz3210

Mariusz3210

    Nowy na pokładzie

  • Nowi na forum
  • Pip
  • 19 postów
  • Wiek: 43
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Dublin
    • Staż [mies.]: 240

    Witam  

    Idzie test  susta 250e7d od 5 miechow

    po cyklu 

    i wyniki co mnie martwia to

    hemoglobina 28.6.      Max 17.5

    Hematokryt. 53.9.        Max 51

    FSH.      0.2.                 1.5-12.40

    estro. 108.                   Max 43.20

    trojglic. 302.         Max nie podany

     

    Test byl powyzej 1500.   Max 800

    psa   0.959.                    0-4000

     

    Dzieki

     

     


    • 0

    #2
    Mariusz3210

    Mariusz3210

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 19 postów
  • Wiek: 43
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Dublin
    • Staż [mies.]: 240

    Sorry 

    hemoglobina 18.6


    • 0

    #3
    Mariusz3210

    Mariusz3210

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 19 postów
  • Wiek: 43
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Dublin
    • Staż [mies.]: 240

    Nikt nic nie doradzi?

     


    • 0

    #4
    LuckyLook

    LuckyLook

      Się rozkreca

    • Nowi na forum
    • PipPipPip
    • 488 postów
  • Wiek: 35
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 120
    Jesteś od pięciu miechow czysty i to są wyniki po pięciu miesiącach czy jak ?
    • 0

    #5
    vsl

    vsl

    • KFD pro
    • PipPip
    • 93 postów
  • Wiek: 33
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 40

    powiedz cos wiecej, nikt nic z fusow nie wywrozy.

     

    trojglicerydy wysoko - pewnie duzo wegli zresz.

     

    ile wody pijesz? masz wiecej tych badan?


    • 0

    #6
    Mariusz3210

    Mariusz3210

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 19 postów
  • Wiek: 43
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Dublin
    • Staż [mies.]: 240
    Nie wczesniej szedl cykl
    A teraz susts leci 250 mg e7d
    Tylko dawno odbloka nie dawalem tylko hcg szlo
    Z przerwami
    Wody pije gdzies okolo 4 litrow
    Wyniki inne mam w normie
    Tylko te tak mnie niepokoja
    Jeszcze Alat mam 57 a Max 55
    Wegli Ci nie powiem ile idzie bo nigdy sie nie bawie w liczenie
    Jak troche podleje to tne troche wegli i dorzucam wiecej cardio
    • 0

    #7
    Mariusz3210

    Mariusz3210

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 19 postów
  • Wiek: 43
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Dublin
    • Staż [mies.]: 240
    Myslalem zeby wrzucic exe troche i dac hcg
    Pozniej dac cloma i tamoxa na odblok
    Moze prowi tez dorzucic
    FSH jest bardzo nisko i to mnie wkurza
    Hemoglobina tez wysko
    Mowia zeby krwi troche upuscic i accard dorzucic
    • 0

    #8
    LuckyLook

    LuckyLook

      Się rozkreca

    • Nowi na forum
    • PipPipPip
    • 488 postów
  • Wiek: 35
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 120
    Widzę że bladzisz we mgle i nie wiesz co robisz. FSH jest takie jakie ma być kiedy bijesz teścia z zewnątrz i inne nie będzie. Nie stosujesz IA i się dziwisz że masz wywalone estro co zepsuło też PSA. Jednym zdaniem nie obraź się ale nie wiesz co robisz. Zrób odblok jak Bozia przykazała aptecznym towarem, wcześniej ogarnij to estro, oddaj krew i wrzuć Acard. I albo się doedukuj albo daj sobie spokój z SAA bo zrobisz sobie kuku.
    • 0

    #9
    Mariusz3210

    Mariusz3210

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 19 postów
  • Wiek: 43
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Dublin
    • Staż [mies.]: 240
    Ok
    Dzieki za porade
    • 0

    #10
    kravmaga

    kravmaga

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 4034 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:KFD
    • Staż [mies.]: 15 lat

    nic tu acard nie pomoże, hemoglobinę i hematokryt masz podniesiony bo testosteron zwiększa objętość czerwonych krwinek, jak odstawisz towar to spadnie po paru miesiącach, dodaj do suplementacji ip6 , estro zbij do widełek, trójglicerydy od węglowodanów co to za bzdury ? trójglicerydy masz wyjebane bo diety nie trzymasz, za dużo tłuszczy i cukrów zapewne i innych używek


    • 0

    #11
    stifler87

    stifler87

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 1 postów
  • Wiek: 32
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 15

    Na trójglicerydy, oprócz oczywiście diety, przede wszystkim olej z ryb i to kilka gram dziennie (https://www.ncbi.nlm...les/PMC3563284/), jednak przy takim poziomie TG nie oczekiwałbym cudów po tej suplementacji. Przepadaj sobie tarczycę, jednym z objawów niedoczynności jest wysoki poziom TG. Jak chcesz zbadać testosteron dokładniej poproś w laboratorium o rozcieńczenie próbki, bo info powyżej 1500 niewiele mówi, czy masz 2000 czy 5000:) 


    • 0

    #12
    LuckyLook

    LuckyLook

      Się rozkreca

    • Nowi na forum
    • PipPipPip
    • 488 postów
  • Wiek: 35
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 120
    Acard nie jest od pomagania na podwyższony hematokryt czy hemoglobine,nie takie jego zadanie. Jedynym rozsądnym wyjściem w tej sytuacji jest zejście z towaru, sensowny odblok, zdrowa miska i powtórne badania. Później kwestia do przemyślenia.
    • 0

    #13
    Bubble

    Bubble

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 104 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 46

    Acard nie jest od pomagania na podwyższony hematokryt czy hemoglobine,nie takie jego zadanie. Jedynym rozsądnym wyjściem w tej sytuacji jest zejście z towaru, sensowny odblok, zdrowa miska i powtórne badania. Później kwestia do przemyślenia.


    Lub oddanie/upuszczanie krwii?
    • 0

    #14
    Mariusz3210

    Mariusz3210

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 19 postów
  • Wiek: 43
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Dublin
    • Staż [mies.]: 240
    Dawno temu sie odblokowywalem. Nie jestem zwolennikiem mega dawek. Ostatni cykl skonczyl sie w kwietniu szedl Master z propem akurat taki na mnie dziala chodzi pod zawody Bench Press
    Exe stosowalem tylko raz ale jakos mi nie podeszlo. Zawsze szedl tamox i to tylko tez 10mg ale tez nie zawsze
    Chyba ze szedl odblok to 20 mg z clomem i prowi I wczesniej oczywiscie hcg
    Nie jestem osoba ze nawet przy wiekszych dawkach pojawia sie gino
    Wiem ze Exe wiekszosc zachwala teraz chce znow sprobowac i sprawdzic
    Co fo Estro to w lutym mialem cos okolo 190 a max byl 43.20
    I naprawde sie zle nie czulem
    Trojglicerydy tez mialem W lutym okolo 450 I pozniej zaczalem suplement omege ale w syropie
    I zeszlo
    Tylko teraz w Polsce bylem na urlopie tydz i zrobilem te wyniki i tak wyszly
    Pare browarow poszlo tez
    Nigdy nie robilem Lh i Fsh I dlatego mnie zdziwilo te Fsh tak niskie(ale kolega LUCKY ladnie mi to wytlumaczyl)i glownie mi poszlo o to FSH I Hemoglobine i hematokryt ze zapytalem sie na forum
    W lutym tez pusalem i kolega Kravmaga mi to konkretnie wytlumaczyl
    Co do uzywek to idzie czerwone wino nieraz nawet szklana na wieczor

    No to chyba tyle narazie
    Dzieki
    • 0

    #15
    Bubble

    Bubble

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 104 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 46

    Dawno temu sie odblokowywalem. Nie jestem zwolennikiem mega dawek. Ostatni cykl skonczyl sie w kwietniu szedl Master z propem akurat taki na mnie dziala chodzi pod zawody Bench Press
    Exe stosowalem tylko raz ale jakos mi nie podeszlo. Zawsze szedl tamox i to tylko tez 10mg ale tez nie zawsze
    Chyba ze szedl odblok to 20 mg z clomem i prowi I wczesniej oczywiscie hcg
    Nie jestem osoba ze nawet przy wiekszych dawkach pojawia sie gino
    Wiem ze Exe wiekszosc zachwala teraz chce znow sprobowac i sprawdzic
    Co fo Estro to w lutym mialem cos okolo 190 a max byl 43.20
    I naprawde sie zle nie czulem
    Trojglicerydy tez mialem W lutym okolo 450 I pozniej zaczalem suplement omege ale w syropie
    I zeszlo
    Tylko teraz w Polsce bylem na urlopie tydz i zrobilem te wyniki i tak wyszly
    Pare browarow poszlo tez
    Nigdy nie robilem Lh i Fsh I dlatego mnie zdziwilo te Fsh tak niskie(ale kolega LUCKY ladnie mi to wytlumaczyl)i glownie mi poszlo o to FSH I Hemoglobine i hematokryt ze zapytalem sie na forum
    W lutym tez pusalem i kolega Kravmaga mi to konkretnie wytlumaczyl
    Co do uzywek to idzie czerwone wino nieraz nawet szklana na wieczor

    No to chyba tyle narazie
    Dzieki

    Mozesz przyblizyc co mniej wiecej mowil o tej hemoglobinie i hematokrycie? Tez aktualnie jestem po badaniach i te dwie pozycie mam prawie takie same jak Ty
    • 0

    #16
    Mariusz3210

    Mariusz3210

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 19 postów
  • Wiek: 43
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Dublin
    • Staż [mies.]: 240
    Micha tez nie jest hujowa
    Rano wegli troche i na obiad w pracy kasne a pozniej po treningu to warzywa chicken czy twarog czy jajka
    Tluszcze ida z oliwy jajek maslo mleko
    Mieso czerwone raz w tygodniu
    No fatycznie cukier jest zjem jednego batona dziennie w pracy bo akurat pracuje fizycznie
    Wage nie dopuszczam powyzej 84.5 bo moja waga startowa to 82.5 i w takiej sie dobrze czuje
    A teraz po tygodniu offu od treningu juz jest 84
    Takze juz dzis mniej wegli i sesja cardio dluzsza
    • 0

    #17
    Mariusz3210

    Mariusz3210

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 19 postów
  • Wiek: 43
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Dublin
    • Staż [mies.]: 240
    Ja wlasnie po to napisalem na forum
    U lekarza nie bylem
    Przeczytaj pare postow wyzej
    Kravmaga mi wytlumaczyl
    I czytalem tez o czestszym oddawaniu krwi
    Niewiem czy to prawda
    • 1

    #18
    LuckyLook

    LuckyLook

      Się rozkreca

    • Nowi na forum
    • PipPipPip
    • 488 postów
  • Wiek: 35
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 120
    Bubble jeśli nie chcesz schodzić z towaru to tak jedynym wyjściem w tej sytuacji jest oddanie krwi i kontrolowanie sytuacji badaniami. Nie zawsze i nie u każdego to się sprawdza ale w większości przypadków działa. Czasem potrafi częsta donacja krwi tak zjechać żelazo że pozostaje zejście z dawek co nie zawsze działa , zmiana sposobu podawania (maści, kremy - nie wpływa na hematokryt i hemoglobine) lub odblok i odpuszczenie towaru.
    • 1

    #19
    ThomasMeyer

    ThomasMeyer

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 33 postów
  • Wiek: 36
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Leverkusen
    • Staż [mies.]: 60

    Miałem podobny problem, tylko że przed cyklem. Teraz jestem on i jest wszystko w górnych widełkach. Pomógł czosnek i nattokinase w normalnych dawkach tabletka rano i wieczorem. 


    • 0

    #20
    Kamral

    Kamral

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 230 postów
  • Wiek: 33
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 50

    Miałem podobny problem, tylko że przed cyklem. Teraz jestem on i jest wszystko w górnych widełkach. Pomógł czosnek i nattokinase w normalnych dawkach tabletka rano i wieczorem. 

    ile mg natto dziennie bierzesz ?


    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko