Skocz do zawartości

Zdjęcie

Interpretacja wyników

- - - - - badania wynik testosteron wątroba

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
swierzy100

swierzy100

    Na KFD prawie jak w domu ;)

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1342 postów
  • Wiek: 42
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Hoderlakowo Olbrzymie
    • Staż [mies.]: up
    Witam

    Odebralem dzisiaj wyniki i osoba ktora mi je oddala za bardzo nie miala pojecia zeby ze mna o tym porozmawiac

    Cykl

    prolongatum 1-14 na koniec bylo 200e3d
    anavar(mogla byc meta) 8-14 40ed

    3 dni temu zjadlem ostatniego tamoxa a badania robilem wczoraj, wiem ze moze troche za szybko ale musze wyjechac

    odblok tamox 45 tabletek i hcg 10 strzalow po 500

    Pani przekazala, ze wyniki sa bardzo dobre, ale jest kilka spraw ktore nie sa takie jakie byc powinny, dlatego chcialbym sie o kilka spraw zapytac. Robiony byl komplet badan

    1 testosteron wrocil na swoje miejsce chyba szybko przedzial 2.8 - 8 mam 4,57 to dobrze czy zle?

    2 cholesterol - hdl 39.0 - 999 mam 36 - jest sie czego obawiac?

    3 mocznik 15.0 - 39 mam 48 tutaj jedynie Pani kazala pic wiecej wody, wydaje mi sie, ze proteiny tutaj troche mieszaja?

    4 AST 5.0 - 34 mam 45

    5 ALT 10.0 - 35 mam 36 to chyba watroba, przekroczone tylko o jeden

    prosze o sprawdzenie wynikow, musze wiedziec czy zdrowie pozwala mi na rozpoczecie kolejnego cyklu

    z gory dziekuje i pozdrawiam
    • 0

    #2
    minikox

    minikox

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3464 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Wrocław
    • Staż [mies.]: 2
    wszystko jest ok, poziom testa jest troche niski ale pewnie z czasem bykloby go wiecej.

    ast i alt to proby watrobowe, normalnie tak jak po cyklu sa podwyzszone. nie zmiesciles sie w normie hdl o 3 punkt gdzie przedzialka jest do 999 i panikujesz %)
    • 0

    #3
    swierzy100

    swierzy100

      Na KFD prawie jak w domu ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPip
    • 1342 postów
  • Wiek: 42
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Hoderlakowo Olbrzymie
    • Staż [mies.]: up
    nie no liczylem sie z tym, ze watroba dostala po grzbiecie, zdarzylo mi sie zajarac zielsko kilka razy na pct - mozliwe ze to jest powodem niskigo tescia

    w kazdym razie dzieki

    czyli mozna szalec dalej :)))
    • 0

    #4
    kwp19

    kwp19

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPip
    • 858 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: troche
    jakbys ciagnal esse/lecytyne + nac/heparagen 4tyg min po cyklu,wyniki watrobowe mialbys duzo lepsze,ale i tak bedziesz zyl:DD B-)
    • 0

    #5
    swierzy100

    swierzy100

      Na KFD prawie jak w domu ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPip
    • 1342 postów
  • Wiek: 42
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Hoderlakowo Olbrzymie
    • Staż [mies.]: up
    to moj pierwszy raz, teraz zaopatrze sie porzadniej, staralem sie na cyklu oslaniac, niestety nie mieszkam w Polce i nie moglem dostac wiecej lekow oslonowych, wzystko na recepte, wlasnie dlatego pytalem czy jest dobrze czy zle, bo nie mam zadnego odnosnika
    • 0

    #6
    kwp19

    kwp19

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPip
    • 858 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: troche

    to moj pierwszy raz, teraz zaopatrze sie porzadniej, staralem sie na cyklu oslaniac, niestety nie mieszkam w Polce i nie moglem dostac wiecej lekow oslonowych, wzystko na recepte, wlasnie dlatego pytalem czy jest dobrze czy zle, bo nie mam zadnego odnosnika



    nac now foods/sam-e nsi/proliver primaforce/pct assist pxs/lecytyna now foods/liver longer thermolife/Synthergine – Liver Protectant ==> nie sa na recepte i dostepne za granica :ziober:

    Edytowany przez kwp19, 06 lipiec 2011 - 21:53 .

    • 0

    #7
    swierzy100

    swierzy100

      Na KFD prawie jak w domu ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPip
    • 1342 postów
  • Wiek: 42
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Hoderlakowo Olbrzymie
    • Staż [mies.]: up
    niestety norwegia i szwecja nie ma nic bez recepty
    • 0

    #8
    kwp19

    kwp19

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPip
    • 858 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: troche

    niestety norwegia i szwecja nie ma nic bez recepty


    serio NAC jest na recepte???? ich chyba calkiem poje.... :angry:
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko