Jump to content

Photo

interpretacja wyników

- - - - -

  • Please log in to reply

#1
nowy2800

nowy2800

    Wczuwa się w forum

  • Użytkownicy
  • PipPip
  • 181 posts
  • Wiek: 31
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:szczecin
    • Staż [mies.]: 76

    witam panowie ja juz miecha po babce i poniedzialek skonczylem clom i nolwe a w wtorek badania zrobilem chyba trocxhe za szybko ale wyniki nastepujace 

    FSH 7,99 norma 1,5-12,40

    LH 30,46 norma 1,7-8,60

    estradiol 62 norma 7,63-42

    prolaktyna 24,11 norma 4-15

    progesteron 0.30 norma 0,10-0,20

    test 790 norma 280-800 

    co o tym myslicie poczekac z tydzien i powtórzyc badania czy brac cos na zbicie symex moze i nalwe



    Zobacz całość: http://www.kfd.pl/wy.../#ixzz45AWQxB42


    • 0

    #2
    nowy2800

    nowy2800

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 181 posts
  • Wiek: 31
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:szczecin
    • Staż [mies.]: 76

    Ktos cos podpowie


    • 0

    #3
    brx1000000

    brx1000000

      KFD Premium

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPip
    • 1608 posts
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:WWA
    • Staż [mies.]: 10 lat

    Powtórz badania za tydzień


    • 0

    #4
    p9000

    p9000

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 381 posts
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 96

    testo pewnie spadnie za nim estro i prolka tez powinna ale jw badania


    Edited by p9000, 10 April 2016 - 15:28 PM.

    • 0




    0 user(s) are reading this topic

    0 members, 0 guests, 0 anonymous users

     Zamknij okienko