Skocz do zawartości

Zdjęcie

Interpretacja badań

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
virago

virago

    Nowy na pokładzie

  • Użytkownicy
  • Pip
  • 11 postów
  • Wiek: 40
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Londyn/Wroclaw
    • Staż [mies.]: 72

    Witam

    Bije propionat z alpha pharma 100 eod. jestem juz po 14 strzale. dopiero wklejam badania bo czekalem na wynik testo.  Ok 30 godz po 8 strzale zrobilem kontrolnie badania. wszystko niby ok strzaly dosyc bolesne, w uda juz nie kluje bo problem z chodzeniem o treningu nie wspominajac, lekka goraczka wieczorem szczegolnie po treningu tak z 2,5 tyg juz lepiej, dosyc mocno sie pocilem w nocy koszulke musialem zmieniac bo mokra, tez minelo. Sila na + waga lekko +.  Czy ktos kumaty moze napisac czy poziom i relacja testo i estro ok?? Z góry dzieki.

     

          

     

    Estradiol 124,9 pg/ml  norma 8- 43

    Progesteron 1,31 ng/ml   norma 0,20- 1,40

    Prolaktyna 14,36 ng/ml   norma  4,0- 15,2

    Testosteron wolny 157,44 pg/ml  norma  4,50- 42,00

     

    Cholesterol całkowity 137 mg/dl  norma    0 -  200

    Cholesterol HDL 40,0 mg/dl    norma   40- 60

    Cholesterol LDL 83,40 mg/dl   norma    0 - 135

    Trójglicerydy 68 mg/dl norma  0  - 200

    OB 34 mm/h norma 0 10

     

     

    z morfologii wklejam tylko to co poza norma

     

    PCT 0,36 % norma  0,2 -0,4   tu nie kumam bo niby w normie a na czerwono ???

     

    RDW-SD 45,50 fl  norma 35,1- 43,9

     


    Edytowany przez virago, 27 styczeń 2014 - 15:58 .

    • 0

    #2
    Electrohunter

    Electrohunter

      Ryjówkarz Kokardo-Aksamitny

    • Mod Ogólny
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • 18027 postów
  • Wiek: 41
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Czarnobyl
    • Staż [mies.]:

    Biorąc pod uwagę że jesteś na cyklu to wyniki są w miarę ok.


    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko