Skocz do zawartości

Zdjęcie

HTZ

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#21
Great.R32

Great.R32

    Się rozkreca

  • Nowi na forum
  • PipPipPip
  • 323 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Szklarska Poręba
    • Staż [mies.]: 96

    Zgadzam się, apteczniak najlepszy.

     

    Ale poco mieszac propa i enana. Jesli robi iniekcje regularnie to chyba może na jednym środku lecieć, tym bardziej że, że to HTZ i liczy sie stały poziom testo.
    I olej przejdzie przez insulinówke? czy wiekszą igłe trzeba?


    • 0

    #22
    lukaszek19831

    lukaszek19831

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 220 postów
  • Wiek: 36
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Warszawa
    • Staż [mies.]: Lata

    Mam tak że w 1ml mam 250mg czyli tak jak było z tym że to tylko enantat .A jaka jest  najlepsza podskórnie opcja ?


    • 0

    #23
    LuckyLook

    LuckyLook

      Się rozkreca

    • Nowi na forum
    • PipPipPip
    • 479 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 120

    Tak iniekcje na jednym estrze bez mieszania. Miesznki moga być  ale gotowe jak oma. Choć lepsza ale znowu droższa jest prolka apteczna.

     

     

    Mam tak że w 1ml mam 250mg czyli tak jak było z tym że to tylko enantat .A jaka jest  najlepsza podskórnie opcja ?

     

     No widzisz nie doczytałem a teraz widzę, że wcześniej o tym pisałeś. 250mg tygodniowo to zdecydowanie za dużo co z resztą wyszło na badaniach. Maksymalna dwaka na HTZ to 200mg a średnio przyjęta dawka działająca super u większości to 100-150 mg tygodniowo.  W takim razie daj 40mg eod podskórnie czyli wychodzi 0,16 ml zaczynając dwa dni po ostatniej iniekcji domięśniowej  i do tego co drugi strzał ćwiartke symexu. Hcg jak do tej pory. Symex będzie trzeba skorygować więc jeśli nie będziesz czuł sajdów to zrób badania za dwa tygodnie dzień po strzale i symexie. Jak będziesz czuł sajdy wysokiego estro to badnia i korygowanie dawki. Badania dzien po strzale i symexie. 


    • 0

    #24
    lukaszek19831

    lukaszek19831

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 220 postów
  • Wiek: 36
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Warszawa
    • Staż [mies.]: Lata

    250 wychodziło naq 9 dni podzielone 1 amp na 3 . No w terazniejsze były 0,4 ze względu że redukcję zacząłem i chciałem dla ochrony . Z tą co 3 dni 0,3 długo celowałem i badania robiłem by utrafić wreszcie odpowiedni poziom . A jak jest podskórnie bo olej to ropnie mogą się robić ? .


    • 0

    #25
    LuckyLook

    LuckyLook

      Się rozkreca

    • Nowi na forum
    • PipPipPip
    • 479 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 120

    Sorki zamulony jestem po nieprzespanej nocy. Daj tak jak wcześniej pisałem 0,3 ml co 3 dni i do tego cwiere symex. Żadne ropnie Ci sie nie zrobia przy zachowanym ogólnym BHP. 


    • 0

    #26
    lukaszek19831

    lukaszek19831

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 220 postów
  • Wiek: 36
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Warszawa
    • Staż [mies.]: Lata

    Pozostaje spróbować :) największe pytanie co do estro teraz szło 1/4 do tescia i do hcg .


    • 0

    #27
    LuckyLook

    LuckyLook

      Się rozkreca

    • Nowi na forum
    • PipPipPip
    • 479 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 120

    Ale teść i HCG bijesz w ten sam dzień rozumiem ?


    • 0

    #28
    lukaszek19831

    lukaszek19831

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 220 postów
  • Wiek: 36
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Warszawa
    • Staż [mies.]: Lata
    Nie hcg bije dzien po strzale testa .
    • 0

    #29
    lukaszek19831

    lukaszek19831

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 220 postów
  • Wiek: 36
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Warszawa
    • Staż [mies.]: Lata

    A więc dziś rano badania zrobione i po badaniach wbite podskórnie test tak więc zaczynamy testowanie podskórnie .


    • 0

    #30
    LuckyLook

    LuckyLook

      Się rozkreca

    • Nowi na forum
    • PipPipPip
    • 479 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 120

    napisz konkretnie ile i kiedy bierzesz symex ? Generalnie możesz brać tak jak brałeś z tym, że zmniejszasz dawke tescia i bijesz podskórnie, reszta zostaje.


    • 0

    #31
    lukaszek19831

    lukaszek19831

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 220 postów
  • Wiek: 36
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Warszawa
    • Staż [mies.]: Lata

    Symex 1/4 tabletki do każego zastrzyku z teścia i hcg . Dziś podskórnie poszło 0.35 . Po pierwszych badaniach albo zmniejszę dawkę albo zwiększe zobaczymy jakie będą poziomy .Zastrzyk z tescia co 3 dni tak sami i hcg z tym że hcg dzień po tescie .


    Edytowany przez lukaszek19831, 04 październik 2018 - 14:00 .

    • 0

    #32
    LuckyLook

    LuckyLook

      Się rozkreca

    • Nowi na forum
    • PipPipPip
    • 479 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 120

    Ok, zrobisz następne badania za jakiś czas to będzie wiadomo co robić. Teraz to wróżenie z fusów aczkolwiek moim zdaniem teść będzie powyżej normy przy tej dawce.


    • 0

    #33
    lukaszek19831

    lukaszek19831

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 220 postów
  • Wiek: 36
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Warszawa
    • Staż [mies.]: Lata

    Zobaczymy bo u mnie to różnie działa pytanie teraz po jakim czasie zrobić badanie by z estro nie przesadzić dziś kurde boli miejsce wkłucia ale nie miałem jeszcze tej igły co podałeś zobaczymy .


    • 0

    #34
    LuckyLook

    LuckyLook

      Się rozkreca

    • Nowi na forum
    • PipPipPip
    • 479 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 120

    no jak bijesz igłą do iniekcji domięśniowej to się nie dziwię że boli, jak masz symex apteke i dobrze na nie reagujesz a do tego nie aromatyzujesz mocno to bym dał tylko ćwiartke z jakimś tłuszczem do iniekcji z teścia. Jak się nie będziesz źle czuł to bym z dwa tygodnie odczekał na badania. Sprawdź dokładnie okres półtrwania symexu bo już nie pamiętam, sam tego nie szamę - chodzi o to, żeby stężenie sybsytacji czynnej we krwi było już na stałym poziomie biorąc pod uwagę nakładające się na siebie kolejne dawki leku. jeśli na przykład okres półtrwania symexu to 48 h (strzelam) to w poniedziałek łykniesz przykładowo 5mg w środe o tej samej porze masz w sobie połowę tej dawki i szamiesz kolejne 5 mg i już masz 7,5 mg  -  oblicz sobie przy swoim dawkowaniu kiedy będziesz miał stałe stężenie i wtedy najlepiej zrobić badania. Jak nie ogarniasz to jutro na spokojnie Ci rozpisze jak bede miał chwilę.


    • 0

    #35
    Hellscream

    Hellscream

      KFD Platinum

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPipPipPip
    • 12076 postów
  • Wiek: 29
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Kielce

    Tylko, że w przypadku exe okres półtrwania spada na dalszy plan ze względu na charakter działania leku. On jest zabójczym AI - dezaktywuje aromatazę na stałe, a organizm potrzebuje czasu, żeby wyprodukować kolejne enzymy, dlatego ten środek jest taki nieprzewidywalny ;) 


    • 0

    #36
    lukaszek19831

    lukaszek19831

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 220 postów
  • Wiek: 36
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Warszawa
    • Staż [mies.]: Lata

    Ale organizm szybko produkuje nową aromatazę jeśli ma dużo teśćia zobaczymy jak wyjdą dawki o,3  . Dziś badania zrobione i tak właśnie jak sądziłem .

    Test 43,65  9,9-27,9

    Estro 205,9  28-156

    Progesteron 0,872  0,159 - 0,474

    Prolaktyna 282,4  98-456

    TSH 1,510  0,270 - 4,200

    FT4 18,76 12-22

    FT3 4,5  3,1-6,8

    Nr

    • 0

    #37
    Hellscream

    Hellscream

      KFD Platinum

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPipPipPip
    • 12076 postów
  • Wiek: 29
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Kielce

    Ale organizm szybko produkuje nową aromatazę jeśli ma dużo teśćia zobaczymy jak wyjdą dawki o,3  . Dziś badania zrobione i tak właśnie jak sądziłem .

    Test 43,65  9,9-27,9

    Estro 205,9  28-156

    Progesteron 0,872  0,159 - 0,474

    Prolaktyna 282,4  98-456

    TSH 1,510  0,270 - 4,200

    FT4 18,76 12-22

    FT3 4,5  3,1-6,8

    Nr

     

    A co ma poziom testa do ilości enzymów aromatazy. Pomieszałeś z estro. 


    • 0

    #38
    lukaszek19831

    lukaszek19831

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 220 postów
  • Wiek: 36
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Warszawa
    • Staż [mies.]: Lata

    Trochę tak generalnie bije cały czas hcg więc  coś tam się nadrobi jak coś ale na razie symex u mnie dobrze idzie . SZkoda że na diecie t3 mi spadło . Zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądało podskórnie cały czas tylko mnie zastanawia enantat czy omka .


    Edytowany przez lukaszek19831, 04 październik 2018 - 20:43 .

    • 0

    #39
    outsidermario

    outsidermario

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 655 postów
  • Wiek: 39
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 150

    to bijesz teraz enana 250/1ml podzielone na 3 tak ?      ja teraz biję ale enana 250/1ml  podzielonego na 5  co 3 dzień, przy tej dawce ale co drugi dzień miałem testa 2krotnie norma. Teraz biję 1/5 amp co 3 dzień za jakiś czas zrobię badania ale przypuszczam że będzie gdzieś około 1,5 normy.

    Biję podskórnie tak jak Luckylook poleca i fajnie mi się robi te injekcje.    Omnadren mi odradzali na HTZ  chodź lekarz wypisał mi 1amp co 3 tygodnie to nie skorzystałem z tego rozwiązania z uwagi na to że wcześniej 6 lat mnie napierniczał clomidem.


    • 0

    #40
    lukaszek19831

    lukaszek19831

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 220 postów
  • Wiek: 36
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Warszawa
    • Staż [mies.]: Lata

    Tak dokładnie jak biłem co 7 czy 5 słabo było i wahania najlepiej wyszło właśnie co 3 co 4 nie próbowałem . A jaką igłą lecisz ?  I jak u ciebie podskórnie estro i symex ?


    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko