Mozna zamiast gotowanej piersi z kuraka robic sobie z niej schabowego...? ;> Bo tak sie zastanawialem to bialka bedzie tylko samo tylko dojdzie wegli ;> a negatywem chyba jest tylko to ze dochodzi tez niezdrowy tluszcz ? ;> I nie wiem czy mozna to tak zastapic czy nie ? :D
#1
Napisany 07 wrzesień 2008 - 14:26

Doradca KFD
Siemka, sprawdź ofertę specjalną:

Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:
Trening domatora - jakie ćwiczenia na wewnętrzną część klatki piersiowej?
,
Bąbel wypełniony krwią na klatce piersiowej.
| Pomocy..
,
Ból pleców w odcinku piersiowym
,
Sos meksykański - jak przyrządzić
| Ryż+pierś z kurczaka+sos = idealny na redukcje :)
,
Klatka piersiowa
#2
Napisany 07 wrzesień 2008 - 14:28

sam sobie odpowiedziales na pytanie
ja bym nie zamienial wlasnie ze wzgledu na niezdrowe tluszcze i ww.

ja bym nie zamienial wlasnie ze wzgledu na niezdrowe tluszcze i ww.
#3
Napisany 08 wrzesień 2008 - 21:54

jak robi sie z piersi z kurczaka schabowego ?

#4
Napisany 10 wrzesień 2008 - 16:36

Mu po prostu chodzi o kotlet z piersi kuraka :P potocznie "schabowy" ...
Sam te kotlety wielbię ;]
Panierka dodaje smaku i zjada się to z przyjemnością. Smażę na oliwie z oliwek, nawet jak coś złego się wytwarza to mam to gdzieś - liczy się to, że jest w tam białko!
Sam te kotlety wielbię ;]
Panierka dodaje smaku i zjada się to z przyjemnością. Smażę na oliwie z oliwek, nawet jak coś złego się wytwarza to mam to gdzieś - liczy się to, że jest w tam białko!

0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników