Skocz do zawartości

Zdjęcie

GH + prop sugestie i rady mile widziane

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
.bzl.

.bzl.

    Nowy na pokładzie

  • Nowi na forum
  • Pip
  • 7 postów
  • Wiek: 28
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 36

    Witam Panowie,

     

     

    Obecnie jestem już drugi miesiąc na gh 3UI 6on1off bite codziennie rano na czczo i po treningu 1.5UI na strzała.  Na pierwszy ogień dostałem Hygetropin, który już skończyłem  i lecę Vermodje Vermotropin.

     

    Szczerze powiedziawszy znacznie lepiej czuję po Vermotropin szczególnie lepsza regeneracja dlatego w następnym tygodniu bądź za dwa mam zamiar zrobić testy na IGH żeby przekonać się co tam siedzi także na pewno podzielę się wynikami. Następnego mam w kolejce zakupionego Imperiala, którego również chciałem przetestować w labie żeby potwierdzić jego fenomen :D ale to dopiero za około 1.5 miesiąca.

     

    Chodzi mi jeszcze po głowie żeby spróbować polecanego na wyspach Ansomone ale to może kiedy indziej :) 

     

    Do tego od ostatniego piątku czyli od 26/07 leci prop E2D od Venoma na pierwszy strzał poszło 0.5ml i następnie już stałe 1ml. Jako, ze jest to mój pierwszy cykl na teściu jestem zaskoczony, że dupa nie boli  %%)  libido na plus, czuję się znacznie bardziej witalny do tego sen rewelacja. Od wczoraj zauważyłem większa retencję wody szczególnie na twarzy. (mam nadzieje, że zejdzie )

     

    Założenia cyklu:

     

     

    Główny cel to redukcja fatu 

     

    GH planuje bić długoterminowo minimum rok/ dwa a może i dłużej z przerwami na wakacje czyli średnio na 2 tygodnie co 6 miesięcy 

     

    Prop 16 tygodni stałą dawką 100 E2D

     

    Za tydzień bądź dwa zamierzam się wybrać zrobić badania krwi: teścia całkowitego, IG, estradol, prolaktyna progrestro, tarczyca, LSH i FSH  coś jeszce dorzucić do kompletu ? 

     

    Z suplementów będąc z Wami szczerym leci dużo rzeczy. Jako, że moja firma sprzedaje surowce do produkcji suplementów na całą  Europe wiecie jak jest próbek mam od cholery  %)  %)

     

    Obecnie biorę:

     

    kreatyna mono

    glutamina

    BCAA

    witaminy minerały

    czosnek w tabsach

    omega 369

    cytrulina 

    akg

    tyrozyna / tauryna/ beta alanina 

     

    Dieta na poziomie 2600kcal z racji siedzącego trybu pracy low carb 2,5g/b około 200 g/ww reszta tłuszcze 

     

     

    Starczy już tego monologu czas na pytania do Was:

     

     

    W jakie specyfiki potrzebuje zaopatrzyć się na odblok?

     

    Bić HCG podczas cyklu ? Jeżeli tak bardzo proszę o podanie od kiedy i jakie ilości.

     

    Co uważacie o całym cyklu i co ewentualnie byście zmienili / poprawili 

     

     

    Będę bardzo wdzięczny za Wasze rady / sugestie / podpowiedzi.

     

     

     

     


    • 0

    #2
    DSTDiagnostic

    DSTDiagnostic

      Wczuwa się w forum

    • Nowi na forum
    • PipPip
    • 154 postów
  • Wiek: 39
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Poznań
    • Staż [mies.]: 36
    Daj hcg 500iu 7ed. I śmiało leć. Później propa zmień na długi estr i zacznij od 500mg week. W zupełności wystarczy.
    • 1

    #3
    OnGear

    OnGear

      Się rozkreca

    • Nowi na forum
    • PipPipPip
    • 228 postów
  • Wiek: 40
    • Płeć:Mężczyzna
    Badanie LH i fsh na cyklu to bezsens. Wiadomo, że wartości będą w okolicach zera. Progesteron tak samo, czy będzie za niski czy za wysoki to i tak nic nie zdzialasz. Z supli bcaa hymmm, kto bogatemu zabroni, ale nie ma to większego sensu. Omega owszem, ale tylko 3. Hcg możesz bić schematem 500/week. Na odblok standart - hcg, klom, nolve. Przy okazji badań to zrób morfo jeszcze. Terxzyca cały panel i glukoza do tego, choć myślę że przy takim bardzo skromnym dawkowaniu gh nic się nie powinno dziać.
    • 1

    #4
    batman46

    batman46

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 219 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Łódź
    • Staż [mies.]: 72

    Bicie chinola 3iu to strata kasy wg mnie daj chociaż do 5iu jeśli chcesz palić fat to nic nie dodawaj na koniec ew winstrol bo widzę że zaczynasz zabawę można dać ew t3 25mcg ale trzeba robić badania, 100mg e2d propa ,5iu gh dopnij michę kręć aeroby jak lecisz taki light to nic tu nie ma sensu dawać na dobrym hgh propie możesz się dobrze pochlastać aaa rób badania żeby estro trzymać nisko na redukcji czyli jaiś IA najleoszy będzie symex bo nie rusza igf...


    • 1

    #5
    .bzl.

    .bzl.

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 7 postów
  • Wiek: 28
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 36

    Dzięki panowie za rady.

     

     

    Podbiłem HGH do 4IU rano na czczo. 

     

    Dzisiaj odbieram 3 opakowanie HCG więc zacznę wbijać po 500IU raz w tygodniu do tego kupiłem Symex poleży w szafce do czas badan w następnym tygodniu .

     

     

    Pytanie odnośnie Ansomone bił ktoś może z obecnych tutaj ? Zastanawiam się czy spróbować czy lecieć na imperialu 


    • 0

    #6
    OnGear

    OnGear

      Się rozkreca

    • Nowi na forum
    • PipPipPip
    • 228 postów
  • Wiek: 40
    • Płeć:Mężczyzna

    U mnie to w ogole nie znane, za to imperial teraz kosi rownol, stezenie masz ponad deklarowane.


    • 1

    #7
    .bzl.

    .bzl.

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 7 postów
  • Wiek: 28
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 36
    Dzięki ongear

    pytam z ciekawości bo przepłacam obecnie za imperiala, mógłbym mieć 170iu ano w cenie 100 imperiala :)
    • 0

    #8
    OnGear

    OnGear

      Się rozkreca

    • Nowi na forum
    • PipPipPip
    • 228 postów
  • Wiek: 40
    • Płeć:Mężczyzna

    Nie pomge, bo nawet nie znam kogos kto to bije. Wiec po prostu nie mam pojecia. Natomiast w lapie mialem badania robione u nas i androchem byl idealny, imperial nieznacznie zawyzony, wiec to moge polecic.


    • 1

    #9
    DSTDiagnostic

    DSTDiagnostic

      Wczuwa się w forum

    • Nowi na forum
    • PipPip
    • 154 postów
  • Wiek: 39
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Poznań
    • Staż [mies.]: 36
    Bierz imperial siedzi gh.
    • 1

    #10
    Prezi

    Prezi

      KFD Gold

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2100 postów
  • Wiek: 32
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 10lat

    Badanie LH i fsh na cyklu to bezsens. Wiadomo, że wartości będą w okolicach zera. Progesteron tak samo, czy będzie za niski czy za wysoki to i tak nic nie zdzialasz. Z supli bcaa hymmm, kto bogatemu zabroni, ale nie ma to większego sensu. Omega owszem, ale tylko 3. Hcg możesz bić schematem 500/week. Na odblok standart - hcg, klom, nolve. Przy okazji badań to zrób morfo jeszcze. Terxzyca cały panel i glukoza do tego, choć myślę że przy takim bardzo skromnym dawkowaniu gh nic się nie powinno dziać.

     

    sprawdzanie progesteronu w trakcie cyklu ma sens, jak nie mamy aptecznego hcg. Tym sposobem się możemy dowiedzieć, czy under działa. Jak progesteron bedzie gleba, to hcg kibel.

    LH i FSH bedzie zawsze 0. Chyba, że bijemy kujawski, albo bardzo małe dawki na TRT.


    • 1

    #11
    blue-chees

    blue-chees

      indestructible madman:)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPipPipPip
    • 8600 postów
  • Wiek: 42
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:london
    • Staż [mies.]: 7lat

    Dzięki panowie za rady.

     

     

    Podbiłem HGH do 4IU rano na czczo. 

     

    Dzisiaj odbieram 3 opakowanie HCG więc zacznę wbijać po 500IU raz w tygodniu do tego kupiłem Symex poleży w szafce do czas badan w następnym tygodniu .

     

     

    Pytanie odnośnie Ansomone bił ktoś może z obecnych tutaj ? Zastanawiam się czy spróbować czy lecieć na imperialu 

    Jest spoko gh , ale masz tego tyle fake ze nie ma sensu sie w to bawic , jak trafisz na ori to elegancja francja , jak na lipe ( co jest bardziej pewne ) to kasai czas w pleacy ,pisalem o  tym juz jakis czas temu , nawet fotki do porownania wstawilem legit i fake , na chwile obecna imperial jest rewelka i w niego celuj  ,a nie stracisz ani czasu ,ani kasy 


    • 1

    #12
    .bzl.

    .bzl.

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 7 postów
  • Wiek: 28
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 36

    Jest spoko gh , ale masz tego tyle fake ze nie ma sensu sie w to bawic , jak trafisz na ori to elegancja francja , jak na lipe ( co jest bardziej pewne ) to kasai czas w pleacy ,pisalem o tym juz jakis czas temu , nawet fotki do porownania wstawilem legit i fake , na chwile obecna imperial jest rewelka i w niego celuj ,a nie stracisz ani czasu ,ani kasy


    Dzięki z rozjasnienie sytuacji. Myślałem żeby zamówić prosto z oficjalnej strony. Rozmawiałem już z nimi i teoretycznie jak nie dojdzie paczka wysyłają następną jak będzie wyjepka na badaniach zwracają kasę to w teorii oczywiście! chińska obietnica:D
    • 0

    #13
    blue-chees

    blue-chees

      indestructible madman:)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPipPipPip
    • 8600 postów
  • Wiek: 42
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:london
    • Staż [mies.]: 7lat

    Dzięki z rozjasnienie sytuacji. Myślałem żeby zamówić prosto z oficjalnej strony. Rozmawiałem już z nimi i teoretycznie jak nie dojdzie paczka wysyłają następną jak będzie wyjepka na badaniach zwracają kasę to w teorii oczywiście! chińska obietnica:D

    jak nie dojdzie a ty otrzymasz list z celnego ze zatrzyman , wtedy im wysylasz i powinni ci wylsac nowa ( teoria )  , ale nie zawsze takie pismo dostaniesz , czasem wcina pake i tyle w temacie , a tego moga juz nie pokryc na slowo , ale opcjia od producenta jest bardziej pewna niz od dila z ulicy/siki etc , takz czy siak wybral bym imperiala masz pewniaka , udanego zakupu i progressu 


    • 1

    #14
    .bzl.

    .bzl.

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 7 postów
  • Wiek: 28
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 36

    Prezi  & blue dzięki za wasze rady i opinie.

     

     

    Pytanie z innej beczki przybiłem własnie wczoraj i dzisiaj imperiala po kilku godzinach wyskoczyła mi alergia po strzale zaczerwienie i delikatny stan zapalny obstawiam, że to przez wypełniacz. Spotkał się ktoś z podobną reakcją ? 


    • 0

    #15
    blue-chees

    blue-chees

      indestructible madman:)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPipPipPip
    • 8600 postów
  • Wiek: 42
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:london
    • Staż [mies.]: 7lat

    Prezi  & blue dzięki za wasze rady i opinie.

     

     

    Pytanie z innej beczki przybiłem własnie wczoraj i dzisiaj imperiala po kilku godzinach wyskoczyła mi alergia po strzale zaczerwienie i delikatny stan zapalny obstawiam, że to przez wypełniacz. Spotkał się ktoś z podobną reakcją ? 

    tak , ode mnie chlopak ma podobnie jesli chodzi o gh imperiala , ale on praktycznie na wszystko uczulony , co nie wbije to ma placki czerwone , wiecej osob nie znam co by mialo podobne akcjie przy wbicu imperiala , szkoda ze ciebie tez to spotkalo , bo gh naprawde rewelka 


    • 0

    #16
    OnGear

    OnGear

      Się rozkreca

    • Nowi na forum
    • PipPipPip
    • 228 postów
  • Wiek: 40
    • Płeć:Mężczyzna

    Znam kilka osob co ma tak i przy gh i pepkach. Calkiem sporo przy ma takie obrezeki przy heliosie. Ale to wszystko znika w dzien dwa, cykaj strzaly w rozne miejsca, zeby sie te wylewy wciagnaly. Druga sparawa (zastanow sie czy tak czasem nie robisz) to inj ma byc pod skorna, a czasem ludzie strzelaja pod katem ostrym pomiedzy warstwy skory.


    • 1

    #17
    .bzl.

    .bzl.

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 7 postów
  • Wiek: 28
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 36

    Blue dokładnie to samo mam co Twój kolega czerwone placki.  Trochę swędzi ale ch*j przetrwam :D 

     

    OnGear właśnie ostatnie dwa poszły pod katem lekko ostrym i chyba masz racje, że poszło pod warstwy skóry i stąd te placki.  Dzisiaj strzeliłem kat prosty powiedzmy i jak na razie nic mi nie wyszło. Całkiem możliwe, że jak pójdzie głębiej to nie powoduje alergii zobaczymy z następnymi strzałami. Człowiek cały czas się uczy na błędach. :)


    • 0

    #18
    .bzl.

    .bzl.

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 7 postów
  • Wiek: 28
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 36

    Witam,

     

    Przyszły badania także chciałbym się podzielić.

     

    LH           < 0.5 IU/L                        zakres 1.4-6.5 

    Free T4  10.1 PMOL/L                   zakres  9.0-20.0

    TSH        1.71 mIU/L                      zakres 0.35-4.94

    FSH        <0.5 IU/L                         zakres 1.4-10.8

    Oestriadol  477 pmol/l                    zakres  92-161

    Prolactin     253 MIU/l                     zakres  73-407

    AST             38. I.U./1                     zakres   19-42

    Glucose 3.9 mmol  

     

     

    Reszta powinna być w załączonym pliku. Testy były robione po 4 tygodnia bicia.

     

    Estro widać wywalone poza skale odczuwałem to po ciele, przynajmniej tak mi się wydawało. Duża retencja wody i podniesione ciśnienie. Miał być Symex, którego już teoretycznie kupiłem ale nie dojechał do kolegi więc znajomy poratował mnie letrozole 2.5mg.  W dzień badań  piątek 23.08 wrzuciłem 0.5 tabsa we wtorek 1/8 tabsa następnie sobota 1/8 tabsa i dzisaj również 1/8 tabsa i chyba trochę przesadziłem bo chodzę zmulony :D 

     

    Ktoś ma pomysł jak to dawkować przy propie E2D 100mg   1/16 E3D ? 

     

    Na następne badania z braku czasu mogę iść dopiero za miesiąc czasu.

     

    Z ciekawostek chciałem przebadać IGF-1 ale krzykneli mi za badanie solo 100 E   % %)  :loler:   Szukam alternatywnego labu z lepsza ceną bo IMO przesada  

     

     

     

    Załączone pliki


    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko