Skocz do zawartości

Zdjęcie

Filety rybne zamiast kurczaka w diecie?

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
kedziorexx

kedziorexx

    Wczuwa się w forum

  • Użytkownicy
  • PipPip
  • 52 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Staż [mies.]: 4
Witam stosuje diete low carb i w swoim jadlopisie mam mieso z piersi kurczaka gotowane bez skory czy moge je zamienic na tAKIE filety rybne takie co mozna w sklepie odrazu w opakowaniach kupic ? poprostu chcialbym je tylko wstawic do mikrofali przygotowac i zjesc ? czy to bd dobry zamiennik lub macie inne sugestie ?
  • 0

Doradca KFD

Doradca KFD
  • KFD pro

Siemka, sprawdź ofertę specjalną:




Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

#2
Raiden193

Raiden193

    KFD Basic

  • KFD pro
  • PipPip
  • 130 postów
  • Wiek: 29
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Nowa Sól
    • Staż [mies.]: xx
    Polecam wybrać się do sklepu rybnego . Świeże filety z wybranych gatunków jadam regularnie . Na prawdę warto ;)
    Produkty marketowe są w dużej mierze przetworzone , skup się na tych nieprzetworzonych - podałem przykład .

    Edytowany przez Raiden193, 28 luty 2012 - 14:31 .

    • 0

    #3
    BOSSY

    BOSSY

      Bóg spamu ;)

    • Aktywny użytkownik
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • 19845 postów
    • Płeć:Mężczyzna
    Zależy z czego te filety
    • 0

    #4
    kedziorexx

    kedziorexx

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 52 postów
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 4
    sam niewiem z czego te filety sa ;(( widzialem kiedys jak bylem w sklepie w zamrarzalniku . i niestac mnie zeby codzinnie sb kupywac swieza rybke , nikt mi na to pieniedzy nieda chodze do szkoly i mam praktyki dostaje zaledwie 150zl msc i nie jestem w stanie . poczebuje czegos co juz bd zrobione tylko do odgrzania.
    • 0

    #5
    BOSSY

    BOSSY

      Bóg spamu ;)

    • Aktywny użytkownik
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • 19845 postów
    • Płeć:Mężczyzna
    Tyle, że np jak to będzie mintaj to ma on mniej białka w 100g niż pierś z kurczaka, dodatkowo masę ważysz po rozmrożeniu, gdzie czasami może ona spaść nawet o 30% poprzez duże nasiąknięcie wodą i glazurą
    • 0

    #6
    kedziorexx

    kedziorexx

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 52 postów
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 4
    czuyli co radzisz ? jestem calkiem zielony tutaj na forum ulozylem sb diete ale troche mi nie pasi wiem ze piers kurczaka jest bardziej odrzywcza ...... te filety nie sa zmrozone lecz lekko zmrrzone nawet tak ze po wyjeciu ich odrazu po zakupie mozna jesc
    • 0

    #7
    BOSSY

    BOSSY

      Bóg spamu ;)

    • Aktywny użytkownik
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • 19845 postów
    • Płeć:Mężczyzna
    Dowiedz się co to za ryba i będziemy mądrzejsi ;)
    • 0

    #8
    Swiechu

    Swiechu

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 98 postów
  • Wiek: 31
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 7
    Mintaja z góry odradzam, chyba najgorszy syf jaki się może trafić. Glazura najczęściej najwyższa z ryb mrożonych, czyli w granicach 35%. Po rozmrożeniu zostaje Ci sardyna, a po usmażeniu to już pod złotą rybkę podchodzi. Panga według mnie lepsza, zazwyczaj prawie o połowę mniejsza glazura, więc aż tak dużo z niej nie odchodzi.

    Wiadomo, świeże ryby najlepsze, ale skąd na nie kasę brać. Raz na jakiś czas owszem, ale żebym miał codziennie jeść to bym nie wyrobił finansowo :P
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników