
DT by MadeOfFlames
#21
Napisany 24 maj 2014 - 03:51

#22
Napisany 24 maj 2014 - 07:50

haha ja na produkcji walcze
Wole nie wiedzieć jak wyrabiasz normę, w między czasie przeglądając KFD . BTW też Ci się literówka wkradła
.
Wracając do tych jaj, to swego czasu leciało 5 na śniadanie i 5 na kolacje i nic mi nie było. A są ludzie co mają rewolucje po 5.
Waga z dzisiaj: 71kg czyli jeszcze spada, a zaczynam 4 tydzień reverse diet. Zastanawiam się co zrobić z aero bo aktualnie wygląda to tak:
PON: Plecy
WT: 50-45 min biegania w terenie
ŚR: Klata
CZW: 55-50 min biegania w terenie
PT: Nogi
SOB: 25min HIIT'a
NIEDZ: 55min biegania w terenie ~10km
Najprawdopodobniej w tym tygodniu zostawię tak jak jest albo przytnę wszystkie do 45 min.
#23
Napisany 24 maj 2014 - 13:42

Wole nie wiedzieć jak wyrabiasz normę
jak to jak...... mam od tego ludzi
#24
Napisany 24 maj 2014 - 15:29

jak to jak...... mam od tego ludzi
![]()
Brygadzista czy kierowca wózka? A może jedno i drugie?
#25
Napisany 24 maj 2014 - 20:29

DNT - 24.05
Dieta:
- 130g płatków owsianych, 5 jaj, 20g WPC, 300g jabłek
- placek tortilli, 200g kurczaka, odrobina sosu BBQ, warzywa
- 30g kazeiny, 125g twarogu, 50g wiórek kokosowych
Fotki 1:
Suplementacja: 300mg kofy
#26
Napisany 24 maj 2014 - 20:48

Brygadzista czy kierowca wózka? A może jedno i drugie?
ani to ani to:P
#27
Napisany 25 maj 2014 - 18:46

DNT - 25.05
Dieta:
- 130g płatków owsianych, 5 jaj, 20g WPC, 300g jabłek
- 350g pieczonych ziemniaków, 200g kurczaka, odrobina sosu BBQ, warzywa
- 30g kazeiny, 125g twarogu, 50g wiórek kokosowych
Suplementacja: 300mg kofy

#28
Napisany 26 maj 2014 - 20:02

DT - 26.05
Dieta:
- 25g WPC, 50g rodzynek
- 200g kurczaka, 150g makaronu durum, odrobina sosu BBQ, 40g słonecznika, warzywa, 250ml maślanki
- 250g wątróbki, 100g kaszy gryczanej, odrobina sosu BBQ, warzywa
- 50g kazeiny, 80g musli własnej roboty(owies i suszone owoce), 250ml maślanki, 20g masła orzechowego własnej roboty
Suplementacja: 300mg kofy
- MC 3s - 120/4 110/5 100/7
- Podciąganie szeroko do klaty 3s - CC+5kg/5 CC/6 CC/6
- Wiosło 3s - 65/6 60/8 55/9
- Uginanie młotkowo 2s




#29
Napisany 27 maj 2014 - 21:15

DNT - 27.05
Dieta:
- 120g płatków owsianych, 6 jaj, 300ml maślanki
- 350g pieczonych ziemniaków, 200g kurczaka, odrobina sosu BBQ, warzywa
- 60g kazeiny, 30g masła orzechowego
Suplementacja: 300mg kofy
#30
Napisany 28 maj 2014 - 21:23

DT - 28.05
Dieta:
- 25g WPC, 50g rodzynek
- 200g kurczaka, 150g makaronu durum, odrobina sosu BBQ, 40g słonecznika, warzywa, 250ml lodów
- 250g wątróbki, 400g pieczonych ziemniaków, 20g słonecznika odrobina sosu BBQ, warzywa
- 20g kazeiny, 6 jaj, 100g owsa
Suplementacja: 300mg kofy
- WL 65/5 60/7 55/8
- Poręcze CC+22,5/6 CC+20/8 CC+17,5/9
- Military Press 40/6 35/8 35/9
- Francuskie 40/6 35/8


#31
Napisany 29 maj 2014 - 16:30

odwiedzam ciągle tylko nie zawsze się odzywam :P
#32
Napisany 29 maj 2014 - 18:14

Zrobiłem dzisiaj "budyń" o którym wspominał Adam w swoim DT. Wyszło trochę za rzadkie, następnym razem dam trochę mniej wody. Z 50g skrobi, ponad litra wody i łyżeczki kakao wyszło takie coś:
Idealne na redukcje! Mega zapycha
#33
Napisany 29 maj 2014 - 18:26

dlatego na razie nei tykam tego bo jak się zakleje to nic później nie zjem :D
#34
Napisany 29 maj 2014 - 18:34

To ja nie wiem co wy macie za żołądki
U mnie coś takie wlatuje i zaraz jest pustka.
#35
Napisany 29 maj 2014 - 18:56

To ja nie wiem co wy macie za żołądki
U mnie coś takie wlatuje i zaraz jest pustka.
U mnie też powoli robi się pusto Ale trzeba przyznać że zapycha dużo bardziej niż ryż brązowy.
#36
Napisany 29 maj 2014 - 18:59

Trzeba wypróbować.
#37
Napisany 29 maj 2014 - 21:07

DNT - 29.05
Dieta:
- 120g płatków owsianych, 5 jaj, 20g WPC, 100g dżemu nisko słodzonego
- 200g kurczaka, warzywa, budyń ze zdjęcia wyżej
- 5 jaj,20g kazeiny
Suplementacja: 300mg kofy




#38
Napisany 29 maj 2014 - 21:23

Skoro jajecznica Gordona, to gdzie jest masło?
#39
Napisany 29 maj 2014 - 21:40

Jajecznica Gordona wersja fit . Oprócz masła jeszcze obowiązkowo śmietana
. Jak jestem w domu to często robię ją dla rodzinki na śniadanie i nie ma porównania do tej mojej. Ale głównie chodzi o to żeby długo ją robić, ciągle ją mieszać i zdejmować z ognia od czasu do czasu.
#40
Napisany 29 maj 2014 - 21:49

Fakt, ale bez masła to się nie umywa ;D.
A masło można spokojnie wliczyć jeśli się mieści i włączyć nawet na stałe, jeśli jest prawdziwe nie ma w nim nic złego, a wręcz przeciwnie To jest tak, że nie przystoi jeść pewnych rzeczy np. schabu - bo nie, a wołowinę, która ma podobną zawartość tłuszczu już można, a wręcz trzeba