Robicie coś sami z "domowych wyrobów"?
Mięsa, podroby, może sery, a może piwka?

Ja póki co miesa, a niedługo chciałbym zacząć z piwkiem :D
Dawajcie foty, jak coś robicie.



Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Siemka, sprawdź ofertę specjalną:
Takie mięso suszone jest genialne. Dostałem raz od rodziny. Nie wymaga też zbyt dużych umiejętności. W zimie można suszyć na kaloryferze.
kozacko to wyglada
Siemka
Robicie coś sami z "domowych wyrobów"?
Mięsa, podroby, może sery, a może piwka?
Ja póki co miesa, a niedługo chciałbym zacząć z piwkiem :D
Dawajcie foty, jak coś robicie.20180709_110155.jpeg
IMG_20180709_111842_548.jpeg
IMG_20180709_111842_547.jpeg
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
jak to robisz? podziel się przepisem
najlepiej to Ziomciu wez cos podeslij na testa , wyglada zajebiscie zapewne samkuje jeszcze lepiej
jak to robisz? podziel się przepisem
wędliny dojrzewające, mięso dojrzewające. Kiedyś się w to bawiłem, zbieram się od kilku msc. Proste, nie zabiera za dużo czasu, ale u mnie jest problem - zrobię 2kg kawał i poleci w 2-3 dni...
I gdzie ten fanpage? :P
dawaj nie dygaj :)
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników