Witam, chciałbym się poradzić. Jeżeli zły dzial to z góry przepraszam. Moje pytania brzmia następująco. Czy mogę na redukcji jeść ryż bialy zamiast brązowego? Lepiej mi smakuje i krócej się go gotuje, jako iz mieszkam na wsi to ciężko mi robić zakupy co dzień, więc jak mogę np. Przetrzymać twarogi trochę dłużej żeby się nie psuly i czy piersi z kurczaka mogę zastąpić.wątrobka drobiowa?
#1
Napisany 29 listopad 2014 - 11:22

#2
Napisany 29 listopad 2014 - 11:29

Ryż biały wyższe IG ale jak najbardziej.
Wątróbka drobiowa jako zamiennik ok.
Nabiał trzymaj w lodówce i tyle
#3
Napisany 29 listopad 2014 - 11:41

A ile czasu może leżeć zamknięty twaróg w lodowce
#4
Napisany 29 listopad 2014 - 11:48

data ważności obowiązuje, kilka dni po terminie też nie zaszkodzi
#5
Napisany 29 listopad 2014 - 14:02

Możesz jeśc każdy rodzaj ryżu tak jak kaszy.
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników