Skocz do zawartości

Zdjęcie

Dieta redukcyjna do oceny

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
Serafin:)

Serafin:)

    Nowy na pokładzie

  • Nowi na forum
  • Pip
  • 3 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Łęczyca
    • Staż [mies.]: 2

    Witam. Miło by było zobaczyć jakieś komentarze dotyczące diety.

    Posiłek 1

    Płatki owsiane 150g
    Serek wiejski 200g

    Posiłek 2 (przed treningiem 1.5-2h)

    Pierś z kurczaka 160g
    Ryż brązowy 100g
    Oliwa z oliwek 7g
    Warzywa

    (30g białka bezpośrednio po treningu)

    Posiłek 3 (po treningu 1-1.5h)

    Pierś z kurczaka 170g
    Ryż brązowy 100g
    Oliwa z oliwek 8g

    Posiłek 4

    Płatki owsiane 65g
    Białko 30g


    B: 186g
    w: 310g
    T: 55g

    K: 2 479 kcal


    Komentarz:

    Ogólnie chciałbym też zapytać o oliwę w posiłkach przed i po treningowych czy ma sens, bo najłatwiej mi ją tak umiejscowić (chciałbym używać tylko oliwy i nie bawić się w orzechy lub inne tego typu rzeczy), a także o płatki z ostatniego posiłku czy mogą być na noc.

     


    • 0

    Doradca KFD

    Doradca KFD
    • KFD pro

    Siemka, sprawdź ofertę specjalną:




    Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

    #2
    Bartek-91

    Bartek-91

      KFD Silver

    • KFD pro
    • PipPipPip
    • 746 postów
  • Wiek: 29
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Wrocław

    Do pierwszego posiłku dałbym jajka kosztem serka + trochę oliwy. W posiłkach około treningowych nie powinno być oliwy ani innych tłuszczów. Wykluczając oliwę posiłki około treningowe wyglądają dobrze. Płatki w ostatnim posiłku mogą być, dodaj tylko jakieś tłuszcze. Ogólnie w bilansie podbiłbym nieco tłuszcze kosztem węgli. Zacznij od ok 2800 kcal, żeby później było z czego ciąć, ile ważysz?


    • 0

    #3
    Massive`

    Massive`

      Extreme Bodybuilding

    • Mod Ogólny
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • 63869 postów
  • Wiek: 35
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Trójmiasto
    • Staż [mies.]: 13 lat

    Podbij nieco ilośc tłuszczy wplatając te pochodzenia zwierzęcego


    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko