Jump to content

Photo

Dieta pod sztuki walki

- - - - -

  • Please log in to reply

#1
Olii

Olii

    KFD Gold

  • KFD pro
  • PipPipPip
  • 385 posts
  • Wiek: 29
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 36
    Witam, mam pytanie, czy dieta pod św różni się czymś od tej kulturystycznej? Obecnie jestem na 3,3k kcal w tym B2g/kgmc, T1g/kgmc i ww reszta. Mogę tak zachować? Dodam że redukuje ;)
    • 0

    Doradca KFD

    Doradca KFD
    • KFD pro

    Siemka, sprawdź ofertę specjalną:




    Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

    #2
    Bartek-91

    Bartek-91

      KFD Silver

    • KFD pro
    • PipPipPip
    • 746 posts
  • Wiek: 31
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Wrocław

    Niespecjalnie się różni. Jednak trening sportów walki, a trening na siłowni to zupełnie inny wysiłek. Jeżeli trenujesz naprawdę ciężko, to możesz dorzucić kcal, a jestem pewien, że waga i tak będzie spadać. 


    • 0

    #3
    Olii

    Olii

      KFD Gold

    • KFD pro
    • PipPipPip
    • 385 posts
  • Wiek: 29
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 36
    No generalnie staram się 4 x tyg św (2x mt, 2x mma) i 2x w tyg fbw, wielostawowe ćwiczenia. Tylko niedziela off. Chce dokładać sw jeszcze, ale narazie ciężko :) Ważę 95 kg przy wzroście 181 i dosyć niskim bf (nie wiem gdzie to miecho siedzi) . Źródła tłuszczy to ryby, orzechy, białka mięso, jaja, ryby, wpc, wegle owsiane, makarony, ryż, czasem pieczywo. Od czasu do czasu siadzie twaróg, lub serek wiejski. Wszystko w porządku, czy coś zmienić, podbić, czy coś?
    • 0

    #4
    Bartek-91

    Bartek-91

      KFD Silver

    • KFD pro
    • PipPipPip
    • 746 posts
  • Wiek: 31
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Wrocław

    Źródła tłuszczy to też tłuste mięsa oraz ryby, oliwa z oliwek, żółtka jaj. Do źródeł węgli możesz dodać, owoce oraz ziemniaki. Wszystko wygląda ok.


    • 0

    #5
    Diegoo

    Diegoo

      Zbanowany

    • Zbanowany
    • PipPipPipPipPipPip
    • 4570 posts
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Paryż
    • Staż [mies.]: 4
    Ja do ww bym dodal amarantus, komose ryzowa czy kaszy jaglana/gryczaną.
    Do białka grzyby np boczniaki.

    I duzo warzyw, najlepiej bio/eco.

    Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka


    • 0




    0 user(s) are reading this topic

    0 members, 0 guests, 0 anonymous users