Skocz do zawartości

Zdjęcie

Dieta Pewnego znanego Brodacza (La.z ...ra)

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
KlataBicepsBarki

KlataBicepsBarki

    Nowy na pokładzie

  • Nowi na forum
  • Pip
  • 1 postów
  • Wiek: 28
    • Płeć:Mężczyzna

    Witam wczoraj natchnąłem  sie na reklame Diety "Laz.. r...a "

    Dieta na 90 dni w przystępnej cenie 9.90 (funtow) jednak po  zakupie i przeglądnięciu jadłospisu naszły mnie wątpliwości 

    Dieta sklada sie z 4 posiłkow

    wkleje wam przykładowy dzień i powiedzcie prosze co o Tym myślicie , czy nadaje sie czy zwyczajne naciąganie ,

     

    Ps Dieta dla osoby pracującej fizycznie ćwiczącej 3-5 razy w tygodniu o masie 69 kg i wzroście 177

    w celu diety wpisałem 75 kg

    w notce diety było napisane ze w ciągu pierwszych 30 dni powinienem osiagnac 74kg

     

    Summer Scrambled Eggs

    • 2 . Eggs
    • 1 pinch Red pepper flakes
    • 1/2 . Tomato
    • 2 tablespoon Crumbled feta cheese
    • 1 tablespoon Very thinly sliced fresh basil leaves
    •  
    • 1 pinch Sea salt

    Lunch

    Savory Roll Ups    

    • 626 g Skinless, boneless chicken breasts
    • 5 . Thick slices cheese
    • 1 . Egg, beaten
    • 1.15 cup Dried bread crumbs
    • 3 tablespoon Chopped fresh parsley
    • 1 . Clove garlic, chopped
    • 2 tablespoon Olive oil
    • 1.15 can Chicken broth

    Przygotowanie

     

    Preheat oven to 190 degrees C (370 degrees F). Pound the chicken breast. In a shallow plate or bowl, mix together the bread crumbs and parsley. Place a slice of cheese on each breast, roll up tightly, then dip into the egg and then the bread crumb mixture. (Note: Hold roll closed; after dipping, you will see that it begins to stay together). In a large skillet, saute garlic in olive oil. Add roll ups and brown quickly, just enough for the chicken to have a crisp outer coating. Remove roll ups from skillet and drain on paper towels. Pour 1/2 of the chicken broth into baking dish. Add all four roll ups. Bake uncovered in the preheated oven for 45 minutes, basting once with the remaining broth.  

    *The given recipe is for lunch and dinner so that you don't have to cook twice. Consume the bigger part of the meal at lunch and leave the remainder for dinner.

     

     

     

    Lunch side dish

    Boiled long grain rice

    • 1.00 cup long grain Rice

    snack

    Easy Tofu Sandwich

    • 2 . Slices Tofu
    • 1 . Slice whole wheat bread
    • 1 . Tomato

    diner

    2/3 of the portion that you consume at Lunch

     

    Diner side dish

    Seasonal salad 

     

    last Snack

    • 1 . Scoop Protein Casein

     

    Lunch na dzien 2 

    • 730 g Cod fillets
    • 2 tablespoon Vegetable oil
    • 1 . Lemon, juiced

    Przygotowanie

     

    In a large skillet, heat oil over medium high heat until hot. Add fillets and squeeze 1/2 of the lemon's juice over the tops. Sprinkle with pepper to taste. Cook for 4 minutes and turn. Squeeze with the remaining lemon's juice and sprinkle with pepper to taste. Continue to cook until fillets flake easily with a fork.  

     

    Lunch na dzien 3

     

    • 522 g Lb pork chops
    • 1/2 . Lime, juiced
    • 2 . Clove garlic, minced
    • 2 tablespoon Chopped fresh basil

    Przygotowanie

    Toss the pork chops with the lime juice in a bowl until evenly covered. Toss with garlic and basil. Season the chops to taste with salt and pepper. Set aside to marinate for 30 minutes. Preheat an outdoor grill for medium heat, and lightly oil the grate. Cook the pork chops on the preheated grill until no longer pink in the center, 5 to 10 minutes per side. An instant-read thermometer inserted into the center should read 63 degrees C (145 degrees F).  

     

     

     


    • 0

    Doradca KFD

    Doradca KFD
    • KFD pro

    Siemka, sprawdź ofertę specjalną:




    Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:



    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko