Pierwszy raz ulozylem sobie diete i nie wiem czy cos zmienic.
#1
Napisany 12 marzec 2017 - 14:40

#2
Napisany 12 marzec 2017 - 14:46

#3
Napisany 12 marzec 2017 - 22:12

jaka waga i cel ?
Ale śniadanie dalbym b+t, zamieniłbym ryż brązowy na ryż biały, kasze jaglaną, gryczaną niepaloną lub komose ryżową.Tuńczyka bym wywalil z codziennego jadłospisu ze względu na dużą zawartość rtęci.
#4
Napisany 12 marzec 2017 - 23:01

Waga 86 Wzrost 180 i chce sie pozbyc tluszczu wiec redukcja.Tunczyka moge w sumie zamienic na makrele wedzona lub serek wiejski a co do ryzu bialego to nie bardzo bo szybko glodny jestem po nim .
#5
Napisany 13 marzec 2017 - 09:09

#6
Napisany 13 marzec 2017 - 09:11

A w kurczaku pełno chemii i co? Słyszałeś o szczepionkach itp? Myślę, żr tak. To nie mit tylko prawda 4-5 szczepionwk w tym w tzw "0" dniu jak przyjezdzaja na ferme.Chodziło mi o to żebyś nie jadł codziennie ryby bo ma dużo toksyn. Jeśli dolozysz więcej tłuszczu to nie będzie ci się chciało jeść i po białym ale ja od siebie polecam kaszę gryczaną niepalona i jaglana a ryżu brązowego nie polecam bo ma dużo kwasu fitynowego
#7
Napisany 13 marzec 2017 - 09:18

#8
Napisany 13 marzec 2017 - 09:22

Slyszałem. A dowody na to, że to prawda, badałeś raką puszkę tuńczyka? Nie sądzę? Dowody na szkodliwość wiekszą toksyn w tym tuńczyku w stosunku do kuraka, wieprzowiny itp?.A słyszałeś że w rybach różne toksyny i dużo rtęci która jest bardziej szkodliwa od tych szczepionek ? A poza tym bardziej od kurczaka preferuje wieprzownine.
A wiesz co dodają do takiej paszy dla kuraków i świn? Np popíół, ze spalonych opon i przepalony olej? Dodatkowo kura osiaga i jedzie do ubojni po 4-5 tyg

Do tego nie wiadomo jaka jeszcze chemia siedzi tam.
No chyba, że kolega oglądał program w tvp2

#9
Napisany 13 marzec 2017 - 09:25

#10
Napisany 13 marzec 2017 - 09:30

Co do kurczaka pracowałem na fermie drobiu oraz produkcji takiej paszy ładnych parę lat, bywalem także w ubojni. Więc nie muszę badać bo wiem co tam jest ładowane. A dodatkowo kupując w sklepie skąd pewność, że mięso nie było już myte

Owszem jedzenie przez cały rok tego samego nie ma sensu i szkodzi jak wszystko w nadmiarze, ale myślę, że te 3-4 msc nic mu nie będzie. Serek wiejski na redukcji ? Dla mnie bezsens.
#11
Napisany 13 marzec 2017 - 09:38

#12
Napisany 13 marzec 2017 - 12:31

#13
Napisany 13 marzec 2017 - 12:43

zacznij może z 2600 kcal daj ok 170g białka, węgle mogą być jak są a resztę dobij tłuszczami. Dwa pierwsze posiłki b+t, i najlepiej 4 posiłki na dzień. Ułóż jeszcze raz i wrzuć do sprawdzenia.
#14
Napisany 13 marzec 2017 - 12:56

Moim zdaniem na redukcji lepiej dac 5-6 posilkow co dodatkowo pobudza nasz metabolizm, zmuszajac nasz uklad pokarmowy do pracy.zacznij może z 2600 kcal daj ok 170g białka, węgle mogą być jak są a resztę dobij tłuszczami. Dwa pierwsze posiłki b+t, i najlepiej 4 posiłki na dzień. Ułóż jeszcze raz i wrzuć do sprawdzenia.
4 posilki proponowałbym na masie, aby spowlnić metabolizm i pozwolić odpocząć układowi pokarmowemu.
#15
Napisany 13 marzec 2017 - 13:44

#16
Napisany 13 marzec 2017 - 13:55


#17
Napisany 13 marzec 2017 - 13:59

#18
Napisany 13 marzec 2017 - 14:03




#19
Napisany 13 marzec 2017 - 14:45

0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników