17 lat, 191 cm, ~80 kg, masa, ekto.
Edytowany przez Krzywołap, 26 wrzesień 2015 - 08:05 .
17 lat, 191 cm, ~80 kg, masa, ekto.
Edytowany przez Krzywołap, 26 wrzesień 2015 - 08:05 .
Siemka, sprawdź ofertę specjalną:
Sporo nabiału.
Staraj się różnicowac źródła tłuszczy.
Dodajesz warzywa do posiłków?
2 i 3 źle wygląda? A co złego w twarogu i chlebie żytnim? Nie będę cały dzień ładował kuraka, bo raz, że drogo, dwa, że długo się robi, trzy, że wolę twaróg. Warzywa dodaje, ale nie wliczam. Białka dałem tyle ile mi wyszło na kalkulatorze.
I jak różnicować te źródła tłuszczy? Jest coś lepszego od oliwy?
Edytowany przez Krzywołap, 26 wrzesień 2015 - 15:47 .
tłuste mięsa,ryby,jaja,oleje tłoczone na zimno (nierafinowane),awokado,wiórki kokosowe,migdały ... do wyboru do koloru
I to ma być lepsze od oliwy z oliwek? Może sobie masło orzechowe zrobię do smaku, albo masło z awokado.
Tu nie chodzi o lepsze/gorsze, tylko zróżnicowane ... orzechy też jak najbardziej ok
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników