Skocz do zawartości

Zdjęcie

Dieta na mase prosze o korekte

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
krzywy393

krzywy393

    Wczuwa się w forum

  • Użytkownicy
  • PipPip
  • 134 postów
  • Wiek: 29
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Lublin
    • Staż [mies.]: 2 lata
    6:00
    -100g Płatki kukurydziane
    z 300ml mleka 3,2% lub 1,5%
    -jajecznica z 3 jaj kurzych
    -jogurt lub serek wiejski

    9:40
    -Kanapka z szynka(z indyka, schab pieczony, z piersi kurczaka), serem
    i jakimś warzywkiem(pomidor, ogórek)
    -chleb razowy

    12:10
    -Kanapka z szynka(z indyka, schab pieczony), serem
    i jakimś warzywkiem(pomidor)

    16:00
    -Normalny obiad (co mama ugotuje)

    17:00 Trening

    18:00-19:00
    -Odzywka (narazie Provit 85)

    20:00
    -Twaróg chudy 100g
    -z dżemem 30g

    22:00
    -Jakiś Jogurt lub serek wiejski

    Proszę o korekte i mam pytanie:
    Czy muszę jeść na obiad codziennie pierś kurczaka z ryżem? Nie za bardzo moja mama zgadza się na to aby codziennie mi to robić i szczerze mowiąc to nie jest takie tanie. (Często na obiad mam jakieś mięso Np. schabowy)

    Czy brać Provita 85 dwa razy dziennie?? czy tylko po treningu?
    • 0

    Doradca KFD

    Doradca KFD
    • KFD pro

    Siemka, sprawdź ofertę specjalną:




    Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

    #2
    -MAD-

    -MAD-

      Get Big or Die Tryin'

    • KFD Mod
    • PipPipPipPipPipPipPip
    • 7592 postów
  • Wiek: 43
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:USA
    • Staż [mies.]: 7lat
    Pierwszy posilek:
    Platki kukurydziane zmien na owsiane.
    Drugi posilek: Nie szynka, ale np. salatka z tunczyka, piers kurczaka do tego oliwa z oliwek. Chleb, warzywa, dodatki OK.
    Trzeci posilek:jw.
    Czwarty posilek - jedz jak nie masz wyjscia. Staraj sie namowic mame, zeby nie gotowala tlusto - dobrzebyloby, zebys w tym posilku, jako przedtreningowym mial jakies dobre zrodlo ww. zlozonych - ryz/kasza.
    Po treningu - banan, albo dwa i bialko
    Pozniej przydalby sie jeszcze jeden jakis konkretniejszy posilek: tzn. np. chleb razowy z kurczakiem, albo salatka z tunczyka.
    Ostatni posilek - serek wiejski/twarog + oliwa
    Odnosnie odzywki - musisz policzyc sobie czego Ci brakuje i w zaleznosci od tego uzupelniac diete.
    • 0

    #3
    krzywy393

    krzywy393

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 134 postów
  • Wiek: 29
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Lublin
    • Staż [mies.]: 2 lata
    Ok dzięki ale 2 i 3 posiłek ja jem w szkole to raczej tych produktow co mi napisałes nie bede jadł bo nie bede miał możliwosci. a z reszte raczej bede sie starał jesc. Dzieki za pomoc. Wkońcu trzeba porzadna diete zaczac:):):):)
    • 0

    #4
    Massive`

    Massive`

      Extreme Bodybuilding

    • Mod Ogólny
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • 63869 postów
  • Wiek: 36
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Trójmiasto
    • Staż [mies.]: 13 lat

    Ok dzięki ale 2 i 3 posiłek ja jem w szkole to raczej tych produktow co mi napisałes nie bede jadł bo nie bede miał możliwosci. a z reszte raczej bede sie starał jesc. Dzieki za pomoc. Wkońcu trzeba porzadna diete zaczac:):):):)

    Obkładasz pieczywo żytnie ugotowaną piersią pokrojona w plastry,dodajesz plaster pomidora,ogórka i masz treściwy posiłek.Ewnetualnie możesz zainwestować w pojemniki na żywność.
    • 0

    #5
    krzywy393

    krzywy393

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 134 postów
  • Wiek: 29
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Lublin
    • Staż [mies.]: 2 lata
    Massive_112 dzięki za poradę a jeszcze jedno. Mógłbym zamiast pieczywa żytniego robić te kanapki z bułka?? Bo chleb żytni przeważnie są małe kromki i często mi sie rozwala w plecaku a kanapki z chlebem żytnim przeważnie jem w domu.
    • 0

    #6
    Massive`

    Massive`

      Extreme Bodybuilding

    • Mod Ogólny
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • 63869 postów
  • Wiek: 36
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Trójmiasto
    • Staż [mies.]: 13 lat
    pieczywo=chleb,bułki itp. ;)
    Zwracaj uwage,aby bułki były żytnie,razowe.W więkości przypadków do produkcji użyta jest maka pszenna barwiona karmelem.
    • 0

    #7
    krzywy393

    krzywy393

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 134 postów
  • Wiek: 29
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Lublin
    • Staż [mies.]: 2 lata
    Dzięki za rady ;)
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników