#1 8:00 Śniadanie
3 kromki chleba z masłem i smalcem ze skwarkyma
#2 11:00 Obiad
Noga pieczona tuczonego świniaka, 1kg ziemniaków, 200g suruwki z kapusty pekińskiej i pomidora
#3 14:00 Obiad dwa
Owoce moża i wengorz płaskobrzuszny, 200g ryżu, ogórek
#4 17:00 Obiad trzy
3 kromki chleba z masłem i smalcem bez skwarków
#5 21:00 kolacja
Twarug z miodem i oślim tłuszczem 290g
#1
Napisany 02 czerwiec 2013 - 19:51

#2
Napisany 02 czerwiec 2013 - 19:53

mysle ze moze byc tylko dodaj wiecej tluszczy, do chleba dodaj margaryne a do swiniaka mozesz dac troche majonezu.
#3
Napisany 02 czerwiec 2013 - 19:59

dzienki no wlasnie tak myslalem zeby troche tluszczy dodac, a moze byc tluszcz z gęsi??
#4
Napisany 03 czerwiec 2013 - 11:57

mhm jakie wartośći b/t/w wychodza?
zerkjnij pkt 3 ewentualnie 4
http://www.kfd.pl/zb...ow-247488.html/
#5
Napisany 03 czerwiec 2013 - 17:20

Do wymiany
#6
Napisany 03 czerwiec 2013 - 17:53

myśle ze z taką dietą daleko nie zajedziesz
#7
Napisany 03 czerwiec 2013 - 18:02

#1 8:00 Śniadanie
3 kromki chleba z masłem i smalcem ze skwarkyma
#2 11:00 Obiad
Noga pieczona tuczonego świniaka, 1kg ziemniaków, 200g suruwki z kapusty pekińskiej i pomidora
#3 14:00 Obiad dwa
Owoce moża i wengorz płaskobrzuszny, 200g ryżu, ogórek
#4 17:00 Obiad trzy
3 kromki chleba z masłem i smalcem bez skwarków
#5 21:00 kolacja
Twarug z miodem i oślim tłuszczem 290g
Śniadanie : płatki owsiane/jaja/oliwa z oliwek/masło/ pieczywo żytnie
Powinieneś dać II posiłek może bvć chude mięso/szynka/jakieś warzywo/pieczywo żytnie albo ryż lub makaron pełnoziarnisty tak samo ryż basmanti albo brązowy/ orzechy włoskie/pestki dyni/
Przed treningiem 1,5 h białko w postaci mięsa kurczak/wołowina/ryby świeże/ jakieś węgle ryż/makaron/kasza gryczana/od czasu do czasu soczewica/warzywa
po treningu podobnie
Na noc dobrze zjeść twaróg
Pamiętaj zdrowe tłuszcze oliwa z oliwek, orzechy włoskie, pestki dyni, do każdego posiłku pełnowartościowe białko, tłuszczy w dużych ilościach unikaj bezpośrednio przed i po treningu.
Ogólnie rzecz biorąc policz zapotrzebowanie BTW
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników