#1
Napisany 31 lipiec 2012 - 09:57

9:00 Pobudka
50g Hi Tec Whey Mass Builder
B: 10 W:36 T:0
10:00
100g platkow owsianych gorskich, 5 jaj, lyzka margaryny, banan
B:48 W:100 T:35
13:00
115g makaronu, 150g lososia wedzonego, 100g sera feta
B:63 W:80 T:34
14:30-16:00 Trening
16:00
2 banany, 30g Scitec Isolate. 5g FA Glutamine
B: 30 W:56 T:0
16:45
140g makaronu, 200g kurczaka, warzywa mrozone
B: 62 W: 100 T: 3
18:30
50g Hi Tec Whey Mass Builder
B: 10 W:36 T:0
20:00
pieczywo Wasa pelnoziarniste, twarog chudy
B:40 W:40 T:0
23:00
30g Peak Casein, 5g FA Glutamine
B:30 W:0 T:0
Podsumowanie
B: 293 (w tym zwierzece powyzej 200)
W: 448 (w tym cukry 85)
T: 72
3612 kcal
#2
Napisany 31 lipiec 2012 - 10:09

Waga: 80kg, cel: nabranie masy miesniowej z jak najmniejszym udzialem tluszczu. Jestem po dosc intensywnej redukcji, podczas ktorej stracilem 22 kg, stad moja ostroznosc.
9:00 Pobudka
50g Hi Tec Whey Mass Builder
B: 10 W:36 T:0
10:00
100g platkow owsianych gorskich, 5 jaj,lyzka margaryny, banan margaryna to syf, Staraj się nie łączyć Duzych ilości WW z tłuszczami a stawiać na 1 paliwo w 1 posiłku, szczególnie w ostatnim na noc
B:48 W:100 T:35
13:00
115g makaronu, 150g lososia wedzonego, 100g sera feta przytnij tłuszcze w tym posiłku tak do 15g
B:63 W:80 T:34
14:30-16:00 Trening
16:00
2 banany, 30g Scitec Isolate. 5g FA Glutamine
B: 30 W:56 T:0
16:45
140g makaronu, 200g kurczaka, warzywa mrozone tu też mozesz dać z 15g tłuszczów
B: 62 W: 100 T: 3
18:30
50g Hi Tec Whey Mass Builder
B: 10 W:36 T:0
20:00
pieczywo Wasa pelnoziarniste, twarog chudy
B:40 W:40 T:0
23:00 możesz dodaćdo tej kazeiny troche tłuszczów np garść orzechów włoskich.
30g Peak Casein, 5g FA Glutamine
B:30 W:0 T:0
Podsumowanie
B: 293 (w tym zwierzece powyzej 200) zmniejsz do 2g/kg czystej masy ciała, jak swieżo po redukcji to zacznij spopniowo zmniejszać. tak zeby w ciagu tygodnia/dwóch zejść do 2g/kg LBM białka zwierzęcego.
W: 448 (w tym cukry 85)
T: 72 na masie tak dałbym 0,5-0,7g/kg
3612 kcal
#3
Napisany 31 lipiec 2012 - 10:22

#4
Napisany 31 lipiec 2012 - 10:28

#5
Napisany 31 lipiec 2012 - 17:26

#6
Napisany 31 lipiec 2012 - 17:45

0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników