http://ar.pl/plany/9...d513b0f35c7.png
Siemka, sprawdź ofertę specjalną:
Ktore posilki okolo treningowe? Maslo roslinne to syf jakich malo. Same wartosci ok, aczkolwiek zwiekszylbym udzial tluszczow zwierzecych.
Przed treningiem to ten posiłek z ryżem i piersią gotowaną a po treningu banan z twarogiem :)
Ale ja jestem początkującym i nie pracującym :D
Ale tak o to mogłoby by tak być? Ja dopiero zaczynam od jutro ćwiczyć pierwszy raz :)))
Po treningu daj porzadny pelnowartosciowy posilek z lepszym zrodlem bialka niz twarog (moze troche zostac jako dodatek, nie baza posilku)
i lepsze źródło białko to co masz na myśli? co byś mi doradził? :)
Po treningu bialko szybciej przyswajalne. Chude mieso ryba wpc.
niech jest narazie tak jak jest. Tragedii chyba nie ma? :) dopiero zaczynam z tym wszystkim, kulturystą nie będę :D
A dobrze obliczyłem tam żeby redukować? odjęłem -500 itp. zobaczysz to i mi napiszesz?
Dopiero zaczynam :) i zapytałem czy tragedii nie ma? tylko masło wywalić i zmienić ten posiłek?
Ok a te obliczenia są ok? -500 bo redukcja
Reszta ujdzie w miare. Jak napisales - tragedii nie ma
jeszcze jakbyś mógł doradzić posiłek po treningu ale nie ryba ; p
I przed snem białko proszek + mleko git?
i zdrowe tłuszcze do białka
i zdrowe tłuszcze do białka
mógłbyś coś dokładniej?
Oliwa z oliwek + inne oleje tłoczone na zimno/orzechy/migdały/wiórki kokosowe/słonecznik/awokado/masło orzechowe/żółtka jaj
Oliwa z oliwek + inne oleje tłoczone na zimno/orzechy/migdały/wiórki kokosowe/słonecznik/awokado/masło orzechowe/żółtka jaj
a z obliczeniami jest okej? :) o 120 obciąłem węgle a reszta tak samo
Tak, wyliczenia na początek ok. Zmiany wprowadzasz w miarę postępów/ich braku.
Tak, wyliczenia na początek ok. Zmiany wprowadzasz w miarę postępów/ich braku.
bo narazie myślę zrobić tak że dieta + lekko rozgrzewka i trening siłowy :) i jak nie bedzie schodzić to dorzucić jakieś bieganie w dni bez treningi siłowego. dobrze by tak było? ale na początku na pewno bedzie schodzić skoro sie bede ruszał
Założenia jak najbardziej prawidłowe.