Skocz do zawartości

Zdjęcie

Cytomel T3 interpretacja wyników badania

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
NFSU9

NFSU9

    Chyba zostanę tu na dłużej

  • Aktywny user KFD
  • PipPipPipPip
  • 1179 postów
  • Wiek: 31
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:WWA miasto moje
    • Staż [mies.]: 4 lata

    Witam. Jestem na redukcji i kupiłem po raz pierwszy cytomel t3 z ep. Dzisiaj mija 14 dzień stosowania do tego jadę turanabol 40mg ed tez z ep. Zacząłem stopniowo i obecnie lecę 75mcg w dwóch porcjach: rano na czczo oraz przed snem. Od początku nie czuję absolutnie żadnego działania t3, zadnego pocenia szybszego bicia serca nic, w związku z czym pomyślałem że to fake. Niestety nie robiłem badań przed redu. Deficyt kcal 500-800kcal . 250g bialka reszta tluszcze, bardzo malo wegli. Obwód w pasie się nie zmniejszył, waga stoi, siła lekko +, za to w bicepsie +0,5cm. Generalnie dziś rano zrobiłem badanie przed którym łyknąłem 50mcg t3.

     

    Oto wyniki:

     

     

    Tyreotropina (TSH) trzeciej generacji (L69) 0,928 µIU/ml 0,550 — 4,780

    Wolna trijodotyronina (FT3) (O55) ↑ 4,83 pg/ml 2,30 — 4,20

    Pytanie czy to t3 klepie ?

     

     


    • 0

    #2
    honbi

    honbi

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 82 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 84
    Nie , przy takich dawkach powinno byc znacznie wyzsze ft3 aczkolwiek nie wiadomo jakie wyniki miales przed braniem haha moze teraz dopiero wyrownales wynik albo lipne t3
    • 0

    #3
    NFSU9

    NFSU9

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPip
    • 1179 postów
  • Wiek: 31
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:WWA miasto moje
    • Staż [mies.]: 4 lata
    TSH niby nisko a ft3 powyżej normy. Może stężenie słabe i zwiększyć dawkę? Albo przesiadka na uni pharma ?
    • 0

    #4
    bst

    bst

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 686 postów
  • Wiek: 41
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: ~7 lat

    bardzo slabe t3


    • -3

    #5
    Genovese

    Genovese

      KFD Gold

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPip
    • 1917 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Poznań
    • Staż [mies.]: długi

    Chłop pisze ,że nie ma węgli w misce a Ci mu piszą ,że słaby wynik :loler: ....ludzie przestańcie się udzielać na forum jak pojęcia nie macie.

     

    U każdego wynik może wychodzić inny ale to jest zależne od diety ( stosunek węgli do tłuszczy ) oraz osoby.

     

    U mnie np na 12,5 mcg tiro przy zbilansowanej zamykam ft3 a moj znajomy przy bardzo podobnym protokole potrzebuje 25 mcg aby osiągnąć to co ja osiągam.

     

    Tutaj kolega bez węgli ma dość znacznie podbite ft3 , TSH też pokazuje ,że jest nadczynność więc o czym wy piszecie ????

     

    T3 to nie jest żaden cud środek ,i  jak ktoś się nie potrafi się wyciąć bez t3 to z t3 bez wegli może a wlasciwie zawsze będzie tylko gorzej...


    • 2

    #6
    NFSU9

    NFSU9

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPip
    • 1179 postów
  • Wiek: 31
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:WWA miasto moje
    • Staż [mies.]: 4 lata
    To co proponujesz? Podbić węgle kosztem tłuszczy?
    • 0

    #7
    Genovese

    Genovese

      KFD Gold

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPip
    • 1917 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Poznań
    • Staż [mies.]: długi

    No pewnie ,ze tak.W ogole na wycinkę jak nie jesteś mega zalany i hula dobrze WI u ciebie to przy T3 wysoko węgle a nisko tłuszcze lub typowa zbilansowana wchodzi w gre.


    • 0

    #8
    djfafa

    djfafa

      Na KFD prawie jak w domu ;)

    • Mod Ogólny
    • PipPipPipPipPip
    • 1467 postów
    • Płeć:Mężczyzna

    Branie T3 przy węglach poniżej 100 gram to idealna droga aby na zawsze stać się pacjentem endokrynologa.


    • 0

    #9
    blue-chees

    blue-chees

      indestructible madman:)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPipPipPip
    • 8528 postów
  • Wiek: 41
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:london
    • Staż [mies.]: 7lat

    Branie T3 przy węglach poniżej 100 gram to idealna droga aby na zawsze stać się pacjentem endokrynologa.

    profil kolego


    • 0

    #10
    triangle

    triangle

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 1 postów
  • Wiek: 25
    • Płeć:Mężczyzna

    Siemaa, ja z podobnym tematem startuję. Wiek 25 lat, waga 95 kg, wzrost 1,88 m. Mam cytomel t3 z EP i od czerwca start. Daj znać jak u Ciebie progres po połowie roku i czy mas jakieś wskazówki co do dawek.


    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko