Skocz do zawartości

Zdjęcie

Cykl do oceny / Mix 7 Testosteron

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
Mixolek

Mixolek

    Nowy na pokładzie

  • Nowi na forum
  • Pip
  • 23 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 6

    Witam,

     

    1.WIEK: 28

    2. WAGA: 82 kg

    3. WZROST: 182

    4. WYMIARY:

    -biceps: 41 cm

    -klatka: 112 cm

    -udo: 60 cm

    -talia: 83 cm

    5. STAŻ NA SIŁOWNI: 6 miesiecy

    6. DIETA: 3100-3600 kcal

    -białko: 180-200 g

    -węglowodany: 350-450 g

    -tłuszcz: 100 g

    7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 1. Prop (9), 2. Prop, Enan, (16) 3. Cyp, Deka, (16) 4. Aktualny (32?)

    8. TRENING:

    9. CEL CYKLU: masa

    10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 6 miesięcy

    11. POZIOM BF%: 14%

    12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ektomorfik

    13. STAN ZDROWIA: zdrowy

    14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak

    15. PPM (podstawowa przemiana materii): 1950 kcal (według kalkulatorów w necie)

    16. WYNIKI SIŁOWE: brak próby

    -klata:

    -martwy ciąg:

    -przysiad:

     

    Aktualny cykl:

     

    1-32 mix test 350 mg e6d

    Od początku cyklu  HCG 520 j e7d

    Odblok - nalepiej schodzi mi się długim estrem

     

    Aktualnie jestem w 14 tygodniu:

     

    Fiola:

    SQUIBB LAB

    7 Testosterone Mix

    Ingredeient ( Mix Testosterone Esters )

    29% Decaniate, 18 % Phenylopropionate,

    18% Isocaproate, 15% Undecannoate

    9% Propionate, 7% Acetate, 4% Base,

    1 ml - 350 mg

     

    Estro trzymam lekko ponad norme - Symex / badania

     

    Badania robię regularnie co 2 tygodnie:

    Testosteron, Estradiol, Progesteron, Prolaktyna, ALT, AST, Morfologia,

     

     

    Treningi na mase 4x w tygodniu. Miche trzymam od początku cyklu, czasami zdażyło się że za duzo ryżu i zapas sie zbierał na brzuchu ;d

     

    Samopoczucie wyśmienite, libido również, świetna koncentracja w pracy przy komputerze.

     

     

     

     

    Proszę o jakąś interpretację co dorzucić jak cykl typowo na mase? Zależy mi na utrzymaniu koncentracji w pracy a zarazem lepszym przyrostom.

     

     

    Z góry dzięki za odpowiedzi!


    • 0

    #2
    Mariano87

    Mariano87

      KFD Silver

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2014 postów
  • Wiek: 32
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: XYZ
    Masteron daj do tego , może być anapolon inj , meta inj
    Podałem te co mi osobiście pasują i na nich jest pozytywnie.Jedynie meta wypadła bo nie dla mnie ten środek.
    • 0

    #3
    Mixolek

    Mixolek

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 23 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 6

    Chodziło mi to właśnie po głowie z Masteronem   :-P

     

    Jakie badania porobić przed i w trakcie wjechania z Masterem?


    • 0

    #4
    Mariano87

    Mariano87

      KFD Silver

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2014 postów
  • Wiek: 32
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: XYZ

    Pewny masterek w dawce 500 mg ew powinien cie zadowolic :devil: :devil:


    • 0

    #5
    Mixolek

    Mixolek

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 23 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 6
    SQUIBB LAB
    Master Enan 1ml - 200mg 
    Volume 10 ml
     
    Wjeżdżam na Master Enan. 
    1-32 mix test 350 mg e6d
    14-32 Master Enan - ew
     
    Tak sie  zastanawiam czy nie jechać równo z mixem e6d czy rozdzielić mix e6d master ew ?

    • 0

    #6
    gumoleum

    gumoleum

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPip
    • 1963 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Plock
    • Staż [mies.]: 26
    Mastera e3d daj i ci sie zazebi
    • 0

    #7
    Mariano87

    Mariano87

      KFD Silver

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2014 postów
  • Wiek: 32
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: XYZ

    dokladnie ale uwazaj aby nie zbil za mocno estro bo u mnie test -master 1-1 w efekcie polecialo po stawach az milo :-)

    Master e3d i fajny pozytywny cykl :ziober:


    • 0

    #8
    Mixolek

    Mixolek

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 23 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 6
    Badanie Parametr Wynik Jednostka L H Norma Opis LH LH 0,05 mIU/ml 1,14 8,75 L Uwaga! Zmiana wartości referencyjnych. Estradiol Estradiol 14,00 pg/ml 11,00 44,00 N Badanie wykonano testem firmy Abbott, metodą immunochemiczną CMIA, na aparacie Architect. Progesteron Progesteron 0,24 ng/ml 0,10 0,20 H Badanie wykonano testem firmy Abbott, metodą immunochemiczną CMIA, na aparacie Architect Prolaktyna Prolaktyna 14,08 ng/ml 2,58 18,12 N Badanie wykonano testem firmy Abbott, metodą chemiluminescencji, na aparacie Architect Testosteron Testosteron 3765,37 ng/dl 166,00 877,00 H Pomiar wykonano dwukrotnie.

    Badanie 3 dni po strzale mixa 13:00

     

    Szybkie pytanie. Jadę cykl jak powyżej ale od wrzucenia na próbę Masteronu Enan 100 mg ( już po 5-tym strzale co 4 dni ) czuję się zmeczony, lekko przytłumiony, lekka utrata pewności siebie.

     

    Micha trzmam sie dobrze i treningi non stop.

     

    Zmniejszyc dawke Masteronu? Drzucić coś teścia? 


    • 0

    #9
    Mixolek

    Mixolek

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 23 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 6
    LH 0,05 mIU/ml 1,14 8,75
     
    Estradio 14,00 pg/ml 11,00 44,00
     
    Progesteron 0,24 ng/ml 0,10 0,20
     
    Prolaktyna 14,08 ng/ml 2,58 18,12
     
    Testosteron 3765,37 ng/dl 166,00 877,00

    • 0

    #10
    rfho

    rfho

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 22 postów
  • Wiek: 25
    • Płeć:Mężczyzna

    Będąc 8 miesięcy na na 350mg testa solo, czułeś działanie cały czas? 


    • 0

    #11
    Mixolek

    Mixolek

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 23 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 6
    nie byłem nigdy tyle na bombie
    • 0

    #12
    blue-chees

    blue-chees

      indestructible madman:)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPipPipPip
    • 8592 postów
  • Wiek: 42
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:london
    • Staż [mies.]: 7lat

    Będąc 8 miesięcy na na 350mg testa solo, czułeś działanie cały czas? 

    profil kolego , stale male dawki tetso przez dluzszy okres czasu jak najbardziej , a to ze nie bedziesz czul 350mg tak samo po xxx tyg ja w pierwszych to jest normalne ale nie oznacza ze nie robi roboty bo robi caly czas , na stalych dawkach tetso kombinujesz dieta i treningiem a progres bedzie caly czas , powolny ale stabilny


    • 4

    #13
    Mixolek

    Mixolek

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 23 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 6

    Witam ponownie :) 

    Jutro planuje zacząć odblok po cyklu 26 tygodniowym. Przez cały cykl waliłem 500j HCG co tydzień. 

    1-22 mix e6d

    22-26 prop e2d

    24-26 kreatyna stack
    1-26 hcg 500j ew

     

    Tu pytanie. Mam Clomid, Tamoxifen, HCG, Witamina E 1000mg, 

    Jak prawidłowo zrobić odblok? Czy po długich cyklach warto walić HCG równo z Tamoxifen czy inaczej? W poniedziałek mogę zrobić kpl badań. 

     

    Proszę o poradę.


    • 0

    #14
    Mixolek

    Mixolek

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 23 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 6
    Pomoże ktoś? Aktualnie robie 500 j hcg ed do tego jeden tamoxifen rano 20 mg i jeden clomid wieczorem 50 mg

    Aktualnie 4 dzień odbloku
    • 0

    #15
    Lemmy.

    Lemmy.

      KFD Silver

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3479 postów
  • Wiek: 24
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: xx

    Jeżeli HCG z sermami to zmniejsz do 250 - 400 e3d, a ty od razu po zejściu wjechałeś na combo sermy + hcg ?


    • 0

    #16
    Mixolek

    Mixolek

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 23 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 6
    Po propie 4 dni później wjechałem na tamo rano clomid wieczór i hcg 500 j dziennie
    • 0

    #17
    Lemmy.

    Lemmy.

      KFD Silver

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3479 postów
  • Wiek: 24
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: xx

    Się przyjęło, że najpierw HCG potem sermy, a co do tego protokołu Sermy + hcg to ja ręki nie dam uciąć że jądra będą pracowały na pełnych obrotach i musisz poczekać aż ktoś z większą wiedzą tu wpadnie

     

    Inna sprawa kto ci zalecił tamox z rana ? ;D


    • 0

    #18
    Mixolek

    Mixolek

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 23 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 6

    Moje wyniki z dzisiejszego dnia ( 5 dzień odbloku )

     

    Proszę o poradę :) samopoczucie tak o :s

     

    rus7sj5unfvp.jpg


    • 0

    #19
    Lemmy.

    Lemmy.

      KFD Silver

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3479 postów
  • Wiek: 24
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: xx

    Kasa w błoto, ale jeśli się nie mylę to tylko z LH i FSH bo wygląda na to po teście że jądra ruszyły ( tylko pytanie kiedy ostatni szot testa leciał ? )

     

    Zmniejsz HCG do 250 UI e3d, clom + tamox na noc


    • 0

    #20
    Mixolek

    Mixolek

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 23 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 6
    Prop ostatni 9 dni przed wynikiem badań. Odczekałem 4 dni od propa i wtedy zacząłem climid tamo i hcg
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko