Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chleb razowy czy jasne pieczywo?

- - - - - chleb razowy jasne pieczywo

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
boras86

boras86

    Wczuwa się w forum

  • Użytkownicy
  • PipPip
  • 67 postów
  • Wiek: 36
    • Miasto:pomorskie
    • Staż [mies.]: 7
    Witam!
    Mam pytanie do różnic dla człowieka ćwiczącego jaka jest różnica w praktyce pomiedzy spożywaniem chleba razowego a zwykłego?
    No wydaje mi sie że lepiej razowy..a jak potem bede chciał gubić tłuszczyk to jakie pieczywo?
    Dziekuje i prosze bez szyderstwa Panowie ^^
    • 0

    Doradca KFD

    Doradca KFD
    • KFD pro

    Siemka, sprawdź ofertę specjalną:




    Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

    #2
    are_123

    are_123

      Nowy na pokładzie

    • Użytkownicy
    • Pip
    • 41 postów
    Chleb najlepiej całkowicie wyeliminować z diety.Ale jak bym miał wybierać miedzy razowym a zwykłym.To bym wybrał RAZOWY.
    • 0

    #3
    BOSSY

    BOSSY

      Bóg spamu ;)

    • Aktywny użytkownik
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • 19845 postów
    • Płeć:Mężczyzna

    Chleb najlepiej całkowicie wyeliminować z diety.Ale jak bym miał wybierać miedzy razowym a zwykłym.To bym wybrał RAZOWY.



    Nie wypisuj takich głupot B-)

    Ciemne pieczywo jest dobrym źródłem węglowodanów i przydaje się szczególnie w diecie masowej...

    Jedz ciemne pieczywo, ponieważ ma niższe IG i węgle z tego rodzaju pieczywa są lepiej przyswajalne...

    Pozdr.
    • 0

    #4
    boras86

    boras86

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 67 postów
  • Wiek: 36
    • Miasto:pomorskie
    • Staż [mies.]: 7
    Czyli rozumiem żena mase lepsze razowe pieczywo a jak przyjdzie czas na zwalanie tłuszczu?
    • 0

    #5
    BOSSY

    BOSSY

      Bóg spamu ;)

    • Aktywny użytkownik
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • 19845 postów
    • Płeć:Mężczyzna
    Tak jak napisałem. W ogóle jeśli chcesz używać pieczywa w diecie to ciemne, jasne nie ma w sobie nic dobrego, wszystko zależy ile w redukcji spożywasz węglowodanów, to już indywidualna sprawa...

    pozdr.
    • 0

    #6
    boras86

    boras86

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 67 postów
  • Wiek: 36
    • Miasto:pomorskie
    • Staż [mies.]: 7
    dziekuje zrozumiełem
    • 0

    #7
    luiza

    luiza

      Na KFD prawie jak w domu ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPip
    • 1738 postów
  • Wiek: 44
    • Płeć:Kobieta
    • Miasto:WO
    zawsze razowe, tylko nie te barwione karmelem z gotowych mieszanek, które dumnie nazywają razowym
    razowy chleb jest ciężki i lekko 'gliniasty'
    • 0

    #8
    kaeste

    kaeste

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 110 postów
  • Wiek: 37
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:F.A.B.R
    • Staż [mies.]: dużooo

    zawsze razowe, tylko nie te barwione karmelem z gotowych mieszanek, które dumnie nazywają razowym
    razowy chleb jest ciężki i lekko 'gliniasty'


    i do tego ma przeważnie twardą skórkę
    pozdro!!
    • 0

    #9
    boras86

    boras86

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 67 postów
  • Wiek: 36
    • Miasto:pomorskie
    • Staż [mies.]: 7
    dziekuje po raz kolejny.Taki własnie jeden juz skonsumowałem :))
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko