
Batoniki na masę
#1
Napisany 20 wrzesień 2013 - 18:25

Węglowodany-907.53g
Białko-519.37g
Tłuszcze-334.1g
Jak oceniacie makro takich batoników? [attachment=113788:DSC_0243.jpg][attachment=113788:DSC_0243.jpg]
Doradca KFD
Siemka, sprawdź ofertę specjalną:

Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:
#2
Napisany 20 wrzesień 2013 - 18:35

Że niby w jednym batoniku taka siła drzemie?
#3
Napisany 20 wrzesień 2013 - 18:36

#4
Napisany 20 wrzesień 2013 - 18:38

Skład?
#5
Napisany 20 wrzesień 2013 - 18:54

Płatki owsiane
jaja kurze całe
białko power pro biotech
twaróg chudy
masło orzechowe
migdały
kakao
rodzynki
#6
Napisany 20 wrzesień 2013 - 19:21

bialko uleglo denaturacji podczas pieczenia. Daj przepis
#7
Napisany 20 wrzesień 2013 - 19:22

wrzuć normalnie tutaj na przez dodanie obiektu , mi się niestety nie otworzy , i napisz pełny przepis co i jak . Wiele os te makro pewnie zaciekawiło :D
#8
Napisany 20 wrzesień 2013 - 19:42

#9
Napisany 20 wrzesień 2013 - 20:13

ale wygladu nie maja :)
#10
Napisany 20 wrzesień 2013 - 20:13

O kurcze, gdzie to magazynować teraz ;-)
#11
Napisany 20 wrzesień 2013 - 20:21

Płatki owsiane
jaja kurze całe
białko power pro biotech
twaróg chudy
masło orzechowe
migdały
kakao
rodzynki
Używanie WPC do długotrwałej obróbki jest kontrowersyjne. Lepiej dorzucić kilka jaj i kostkę twarogu, zamiast prochu. Ale skład wygląda git, robiłem coś podobnego kiedyś, jak najbardziej się nadaje.
#12
Napisany 20 wrzesień 2013 - 21:04

#13
Napisany 20 wrzesień 2013 - 21:26

Ciekawe masz te ilości, czemu np.
1091g płatków owsianych a nie 1100g?
#14
Napisany 20 wrzesień 2013 - 21:36

#15
Napisany 21 wrzesień 2013 - 07:16

bialko uleglo denaturacji podczas pieczenia. Daj przepis
Nie wypisuj takich bzdur
#16
Napisany 21 wrzesień 2013 - 14:06

to podaj linki do badan ze tak sie nei dzieje.Polskie bialak sie nie nadaj do pieczenia i tyle co z tego ze nie traca wszystkei jak np 20% ulega zniszczeniu to lipa.
#17
Napisany 22 wrzesień 2013 - 12:35

to podaj linki do badan ze tak sie nei dzie
To może Ty podasz link do badań, w których będzie jak wół napisane, że tak się dzieje i dlaczego.
#18
Napisany 22 wrzesień 2013 - 14:49

sam sobie poszukaj na google.Poza tym temat nei jednokronei walkowany na forum.
#19
Napisany 26 wrzesień 2013 - 16:37

sam sobie poszukaj na google.Poza tym temat nei jednokronei walkowany na forum.
Doprawdy ciekawe.
#20
Napisany 09 październik 2013 - 21:55

bialko uleglo denaturacji podczas pieczenia. Daj przepis
To czemu białko po ścięciu ma większą przyswajalność niż surowe ? (kurze)
Nie popadajmy w skrajności...