Skocz do zawartości

Zdjęcie

2msc pct prosba o interpretacje

- - - - - pct

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
lukaszek19831

lukaszek19831

    Się rozkreca

  • Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 220 postów
  • Wiek: 36
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Warszawa
    • Staż [mies.]: Lata

    Hej miał bym gorącą prośbę o interpretację i ew pomoc mi jestem już 2 m na pct i obecnie jadę 1 tabs clomidu dziennie i o to wyniki . 
    oto wyniki z wczoraj 
    test 18,76 norma 9,9-27,9 
    estro 166 norma 28-156 
    FSH 11,34 norma 1,5-12,4 
    LH 18,04 norma 1,7-8,6 
    Progesteron 1,35 norma 0,159-0,474 
    Prolaktyna 276 norma 98-456 

    a to wyniki z 6 sierpnia 
    Estro 144,3 norma 28-156 
    Test 15,33 norma 9,9-27,9 
    FSH 11,56 norma 1,5-12,4 

    Pytanko czy to dobra norma testa czy widać że jajka nie domagają bo jest troszkę obniżone fsh w stosunku do wczesniejszych badań i test nie jest jakos wysoko. Co ew byścieew  poradzili ?

     


    • 0

    #2
    OnGear

    OnGear

      Wczuwa się w forum

    • Nowi na forum
    • PipPip
    • 160 postów
  • Wiek: 40
    • Płeć:Mężczyzna

    Pytanie za 100 punktow - jaki byl wynik przed cyklem??? I to bedzei odp czy to dobry wynik, ale musisz zalozyc ze jeszcze po odstawieniu sremow spadnie.


    • 0

    #3
    Prezi

    Prezi

      KFD Gold

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2010 postów
  • Wiek: 32
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 10lat

    z takim LH, tak testosteron nisko, to pewne, że jajka nie są w pełni sprawne. Jak by LH spadło w normy, to by teść leżał pod skalą.

    Odpowiadałem ci już na pw, ale OnGear słusznie zauważył, że trzeba też porównać do wyników z przed cyklu. Sprawdzić jakie miałeś wtedy wartości na danym poziomie LH.

     

    Teraz jedynym wyjściem jest kontynuować cloma, aż jajka się ogarną, albo tak jak sam proponowałeś, wlecieć na jakiś czas na hcg, a potem dalej sermy.


    • 0

    #4
    lukaszek19831

    lukaszek19831

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 220 postów
  • Wiek: 36
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Warszawa
    • Staż [mies.]: Lata

    Tak dzięki za odp napisałem pw wczesniej zanim się tu temat pojawił . Swoją drogą zdecyduje się na hcg i pytanie ile teraz najlepiej by poleciec czasu i ile maksymalnie 5tyui wystarczy czy więcej  ?


    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko