Skocz do zawartości

Zdjęcie

150 g makreli zamiast serka wiejskiego na redukcji?

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
Mały-i-Szeroki

Mały-i-Szeroki

    KFD Silver

  • KFD pro
  • PipPipPipPipPip
  • 1565 postów
  • Wiek: 26
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Hajnówka
    • Staż [mies.]: 36
    Witam. czy możne jeść raz serek wiejski a raz makrele wędzoną na redukcji. Bo jak patrze że w makreli jest tyle samo tłuszczu co białka to dreszcze mnie przechodzą.
    • 0

    Doradca KFD

    Doradca KFD
    • KFD pro

    Siemka, sprawdź ofertę specjalną:




    Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

    #2
    Akuku.Wapno

    Akuku.Wapno

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 786 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 8
    Makrelka lepsza, a ten tłuszcz to zdrowie. Serki ida w większości na amoniak.

    Edytowany przez Akuku.Wapno, 21 lipiec 2012 - 22:38 .

    • 1

    #3
    Mały-i-Szeroki

    Mały-i-Szeroki

      KFD Silver

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPip
    • 1565 postów
  • Wiek: 26
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Hajnówka
    • Staż [mies.]: 36
    Wiedziałem, tylko miałem chwile słabości i jakoś straciłem pewność że makrela jest ok, za bardzo się przejmuję. Dzięki! :rolleyes:
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko