Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ryba mrożona

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
.....TERRORYM.....

.....TERRORYM.....

    Super spamer

  • Aktywny user KFD
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5428 postów
  • Wiek: 19
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:BodyLandia
    • Staż [mies.]: 22++
    Jak warzycie ryby mrożone ? Wazyc po wyjeciu z zamrażarki czy jak ?
    • 0

    Doradca KFD

    Doradca KFD
    • KFD pro

    Siemanko, w tym przypadku, mogę polecić Ci takie produkty (dla ułatwienia przygotowałem boks ze zdjęciami):


  • Tested Amino 6500 - 300 kaps.Tested Amino 6500 - 300 kaps. 109.00 zł 59.00 zł
  • PVL Iso-Gold 2270 g.PVL Iso-Gold 2270 g. 269.00 zł 249.00 zł
  • UNS Beta Alanina - 250gUNS Beta Alanina - 250g 73.15 zł 51.9 zł
  • Dymatize BCAA - 200 tablDymatize BCAA - 200 tabl 54.63 zł 44.99 zł
  • ActivLab HGH Night - 60 kaps.ActivLab HGH Night - 60 kaps. 26.00 zł 23.8 zł
  • Syntrax Matrix 5.0 - 2270gSyntrax Matrix 5.0 - 2270g 200.00 zł 155.00 zł
  • Bio Tech Tri Creatine Malate TCM 300g (60 porcji)Bio Tech Tri Creatine Malate TCM 300g (60 porcji) 49.00 zł 44.1 zł
  • UNS HMB 300GUNS HMB 300G 82.41 zł 49.9 zł
  • Grenade THERMO BURNER- 100kap.Grenade THERMO BURNER- 100kap. 199.00 zł 118.8 zł
  • Dymatize Elite MASS - 4,5kgDymatize Elite MASS - 4,5kg 290.2 zł 284.00 zł
  • Activlab TCM Powder 500gActivlab TCM Powder 500g 47.00 zł 39.99 zł
  • ActivLab Crea-Alka Buff 1600 - 120 kaps.ActivLab Crea-Alka Buff 1600 - 120 kaps. 40.00 zł 36.00 zł


  • Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

    #2
    JohnDro

    JohnDro

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPip
    • 1154 postów
    • Płeć:Mężczyzna
    Logiczne chyba jest to że najpierw trzeba ją rozmrozić żeby zważyć dokładnie.
    • 0

    #3
    FoudraX

    FoudraX

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPip
    • 972 postów
  • Wiek: 22
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 31
    Niepowiedział bym że logiczne. Ale tak. Wyjmujemy, rozmrażamy i dopiero wtedy ważymy.
    • 1

    #4
    JohnDro

    JohnDro

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPip
    • 1154 postów
    • Płeć:Mężczyzna
    Na tym forum można spodziewać się wszystkiego &)
    • 0

    #5
    .....TERRORYM.....

    .....TERRORYM.....

      Super spamer

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPipPipPip
    • 5428 postów
  • Wiek: 19
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:BodyLandia
    • Staż [mies.]: 22++
    A ile mniej więcej będzie ryby , jak zamrożona waży 1kg ?

    Tłuszcze w Low Carbo liczy sie ze wszystkiego ? Płatków owsianych i całej reszty ? Czy tylko oliwa z oliwek , masło orzechowe , oliwa rzepakowa itp. ?
    • 0

    #6
    ZakkDave

    ZakkDave

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3243 postów
  • Wiek: 21
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: Rośnie

    A ile mniej więcej będzie ryby , jak zamrożona waży 1kg ?

    Tłuszcze w Low Carbo liczy sie ze wszystkiego ? Płatków owsianych i całej reszty ? Czy tylko oliwa z oliwek , masło orzechowe , oliwa rzepakowa itp. ?


    Wiesz zależy gdzie kupujesz.
    Przeciętnie ryba kupna mrożona ma 30 % glazury i niestety bywa także że więcej.

    Co do tłuszczy - jak uważasz. Jak chcesz być dokładny to licz ze wszystkiego. To już zależy od ciebie.
    • 0

    #7
    dobry.mudzin.z.afrika

    dobry.mudzin.z.afrika

      KFD Platinum

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPip
    • 1493 postów
  • Wiek: 23
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: V.2011

    Wiesz zależy gdzie kupujesz.
    Przeciętnie ryba kupna mrożona ma 30 % glazury i niestety bywa także że więcej.

    Co do tłuszczy - jak uważasz. Jak chcesz być dokładny to licz ze wszystkiego. To już zależy od ciebie.


    Jest wyjątek. Mintaj z Biedronki. Rzeczywiście ma te 5% glazury, bo jest tylko oszroniony, a nie zatopiony w "granicie" lodu. Za 1kg wychodzi ~21 zł jak dobrze pamiętam. Zaraz ktoś powie " o kur... ale drogo, przeca u mnie po 11, a na promo po 8 jest". Oczywiście. Z tym, że tu zgadzam się z Tobą. Ryba ma mieć te 30% glazury, a ja kiedyś się pofatygowałem by zważyć dokładnie takiego mintaja z promocji/normalnego marketowego i okazao się, że glazury jest najmniej 50%. Taki mintaj wtedy wychodził ponad 20zł/kg, a do tego smakował jak gówno. Woda z lodem i tyle. Jakby go porządnie człowiek odcisnął to by "wyparował".
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników


    Najważniejsze działy: Kulturystyka | Dieta | Przepisy | Trening | Doping | Fitness | MMA
     Zamknij okienko