Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ryba mrożona

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
.....TERRORYM.....

.....TERRORYM.....

    Spam to mój żywioł

  • Aktywny user KFD
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5675 postów
  • Wiek: 19
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:BodyLandia
    • Staż [mies.]: 22++
    Jak warzycie ryby mrożone ? Wazyc po wyjeciu z zamrażarki czy jak ?
    • 0

    Doradca KFD

    Doradca KFD
    • KFD pro

    Siemanko, w tym przypadku, mogę polecić Ci takie produkty (dla ułatwienia przygotowałem boks ze zdjęciami):


  • Revolutions Glutamine - 500gRevolutions Glutamine - 500g 109.00 zł 74.00 zł
  • San Testo Hardcore 90kaps.San Testo Hardcore 90kaps. 69.9 zł 49.99 zł
  • Fire Snake Gladius - 320gFire Snake Gladius - 320g 139.00 zł 99.00 zł
  • KFD Omega 3 - 60 kaps.KFD Omega 3 - 60 kaps. 19.00 zł 14.5 zł
  • ActivLab TCM 120 kaps.ActivLab TCM 120 kaps. 25.00 zł 23.00 zł
  • Universal Amino Liquid - 1000 mlUniversal Amino Liquid - 1000 ml 109.00 zł 74.9 zł
  • VPX 12 Gauge Shotgun - 392gVPX 12 Gauge Shotgun - 392g 128.99 zł 109.00 zł
  • ActivLab Thermo Shape 2.0 - 90 kaps.ActivLab Thermo Shape 2.0 - 90 kaps. 27.00 zł 25.99 zł
  • San AAKG - 120 kaps.San AAKG - 120 kaps. 89.00 zł 69.00 zł
  • ActivLab Crea Shot - 1000gActivLab Crea Shot - 1000g 71.00 zł 64.9 zł
  • Optimum 100% Whey Gold Protein - 2270 gOptimum 100% Whey Gold Protein - 2270 g 244.00 zł 209.00 zł
  • Syntrax Trophix 5.0 2270gSyntrax Trophix 5.0 2270g 199.00 zł 139.00 zł
  • PVL Mutant Mass 6800gPVL Mutant Mass 6800g 218.99 zł 209.00 zł
  • San CLA 1250 mg - 180 kaps.San CLA 1250 mg - 180 kaps. 139.00 zł 99.00 zł
  • SAN CM2 Nitrate - 240 caps.SAN CM2 Nitrate - 240 caps. 99.00 zł 99.00 zł


  • Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

    #2
    JohnDro

    JohnDro

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPip
    • 1154 postów
    • Płeć:Mężczyzna
    Logiczne chyba jest to że najpierw trzeba ją rozmrozić żeby zważyć dokładnie.
    • 0

    #3
    FoudraX

    FoudraX

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPip
    • 972 postów
  • Wiek: 23
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 31
    Niepowiedział bym że logiczne. Ale tak. Wyjmujemy, rozmrażamy i dopiero wtedy ważymy.
    • 1

    #4
    JohnDro

    JohnDro

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPip
    • 1154 postów
    • Płeć:Mężczyzna
    Na tym forum można spodziewać się wszystkiego &)
    • 0

    #5
    .....TERRORYM.....

    .....TERRORYM.....

      Spam to mój żywioł

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPipPip
    • 5675 postów
  • Wiek: 19
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:BodyLandia
    • Staż [mies.]: 22++
    A ile mniej więcej będzie ryby , jak zamrożona waży 1kg ?

    Tłuszcze w Low Carbo liczy sie ze wszystkiego ? Płatków owsianych i całej reszty ? Czy tylko oliwa z oliwek , masło orzechowe , oliwa rzepakowa itp. ?
    • 0

    #6
    ZakkDave

    ZakkDave

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3243 postów
  • Wiek: 22
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: Rośnie

    A ile mniej więcej będzie ryby , jak zamrożona waży 1kg ?

    Tłuszcze w Low Carbo liczy sie ze wszystkiego ? Płatków owsianych i całej reszty ? Czy tylko oliwa z oliwek , masło orzechowe , oliwa rzepakowa itp. ?


    Wiesz zależy gdzie kupujesz.
    Przeciętnie ryba kupna mrożona ma 30 % glazury i niestety bywa także że więcej.

    Co do tłuszczy - jak uważasz. Jak chcesz być dokładny to licz ze wszystkiego. To już zależy od ciebie.
    • 0

    #7
    dobry.mudzin.z.afrika

    dobry.mudzin.z.afrika

      KFD Gold

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPip
    • 1503 postów
  • Wiek: 24
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: V.2011

    Wiesz zależy gdzie kupujesz.
    Przeciętnie ryba kupna mrożona ma 30 % glazury i niestety bywa także że więcej.

    Co do tłuszczy - jak uważasz. Jak chcesz być dokładny to licz ze wszystkiego. To już zależy od ciebie.


    Jest wyjątek. Mintaj z Biedronki. Rzeczywiście ma te 5% glazury, bo jest tylko oszroniony, a nie zatopiony w "granicie" lodu. Za 1kg wychodzi ~21 zł jak dobrze pamiętam. Zaraz ktoś powie " o kur... ale drogo, przeca u mnie po 11, a na promo po 8 jest". Oczywiście. Z tym, że tu zgadzam się z Tobą. Ryba ma mieć te 30% glazury, a ja kiedyś się pofatygowałem by zważyć dokładnie takiego mintaja z promocji/normalnego marketowego i okazao się, że glazury jest najmniej 50%. Taki mintaj wtedy wychodził ponad 20zł/kg, a do tego smakował jak gówno. Woda z lodem i tyle. Jakby go porządnie człowiek odcisnął to by "wyparował".
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników


    Najważniejsze działy: Kulturystyka | Dieta | Przepisy | Trening | Doping | Fitness | MMA
     Zamknij okienko