Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ryba mrożona

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
.....TERRORYM.....

.....TERRORYM.....

    Spam to mój żywioł

  • Aktywny user KFD
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5675 postów
  • Wiek: 19
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:BodyLandia
    • Staż [mies.]: 22++
    Jak warzycie ryby mrożone ? Wazyc po wyjeciu z zamrażarki czy jak ?
    • 0

    Doradca KFD

    Doradca KFD
    • KFD pro

    Siemanko, w tym przypadku, mogę polecić Ci takie produkty (dla ułatwienia przygotowałem boks ze zdjęciami):


  • FA Carborade - 1000gFA Carborade - 1000g 29.00 zł 21.00 zł
  • Real Pharm Beta Alanina - 300gReal Pharm Beta Alanina - 300g 79.00 zł 69.00 zł
  • Universal Animal Flex - 44 sasz.Universal Animal Flex - 44 sasz. 119.00 zł 109.00 zł
  • ActivLab Leucine Xtra - 500gActivLab Leucine Xtra - 500g 59.00 zł 52.99 zł
  • Optimum Amino Energy 270gOptimum Amino Energy 270g 109.00 zł 89.00 zł
  • Bio Tech USA 3P Amino Matrix - 240 tabl.Bio Tech USA 3P Amino Matrix - 240 tabl. 99.00 zł 71.7 zł
  • Dymatize GABA - 111 gDymatize GABA - 111 g 49.00 zł 40.00 zł
  • ActivLab Thermo Shape 2.0 - 90 kaps.ActivLab Thermo Shape 2.0 - 90 kaps. 27.00 zł 25.99 zł
  • ActivLab Caffeine Power - 60 kaps.ActivLab Caffeine Power - 60 kaps. 15.00 zł 13.99 zł
  • Dymatize Super Amino 6000 - 345 kapsDymatize Super Amino 6000 - 345 kaps 82.41 zł 68.99 zł
  • Grenade 50 Calibre - 232g [20 porcji]Grenade 50 Calibre - 232g [20 porcji] 119.00 zł 99.00 zł
  • Trec CM3 - 180 kaps.Trec CM3 - 180 kaps. 52.00 zł 41.99 zł


  • Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

    #2
    JohnDro

    JohnDro

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPip
    • 1154 postów
    • Płeć:Mężczyzna
    Logiczne chyba jest to że najpierw trzeba ją rozmrozić żeby zważyć dokładnie.
    • 0

    #3
    FoudraX

    FoudraX

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPip
    • 972 postów
  • Wiek: 23
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 31
    Niepowiedział bym że logiczne. Ale tak. Wyjmujemy, rozmrażamy i dopiero wtedy ważymy.
    • 1

    #4
    JohnDro

    JohnDro

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPip
    • 1154 postów
    • Płeć:Mężczyzna
    Na tym forum można spodziewać się wszystkiego &)
    • 0

    #5
    .....TERRORYM.....

    .....TERRORYM.....

      Spam to mój żywioł

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPipPip
    • 5675 postów
  • Wiek: 19
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:BodyLandia
    • Staż [mies.]: 22++
    A ile mniej więcej będzie ryby , jak zamrożona waży 1kg ?

    Tłuszcze w Low Carbo liczy sie ze wszystkiego ? Płatków owsianych i całej reszty ? Czy tylko oliwa z oliwek , masło orzechowe , oliwa rzepakowa itp. ?
    • 0

    #6
    ZakkDave

    ZakkDave

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3243 postów
  • Wiek: 22
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: Rośnie

    A ile mniej więcej będzie ryby , jak zamrożona waży 1kg ?

    Tłuszcze w Low Carbo liczy sie ze wszystkiego ? Płatków owsianych i całej reszty ? Czy tylko oliwa z oliwek , masło orzechowe , oliwa rzepakowa itp. ?


    Wiesz zależy gdzie kupujesz.
    Przeciętnie ryba kupna mrożona ma 30 % glazury i niestety bywa także że więcej.

    Co do tłuszczy - jak uważasz. Jak chcesz być dokładny to licz ze wszystkiego. To już zależy od ciebie.
    • 0

    #7
    dobry.mudzin.z.afrika

    dobry.mudzin.z.afrika

      KFD Gold

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPip
    • 1503 postów
  • Wiek: 24
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: V.2011

    Wiesz zależy gdzie kupujesz.
    Przeciętnie ryba kupna mrożona ma 30 % glazury i niestety bywa także że więcej.

    Co do tłuszczy - jak uważasz. Jak chcesz być dokładny to licz ze wszystkiego. To już zależy od ciebie.


    Jest wyjątek. Mintaj z Biedronki. Rzeczywiście ma te 5% glazury, bo jest tylko oszroniony, a nie zatopiony w "granicie" lodu. Za 1kg wychodzi ~21 zł jak dobrze pamiętam. Zaraz ktoś powie " o kur... ale drogo, przeca u mnie po 11, a na promo po 8 jest". Oczywiście. Z tym, że tu zgadzam się z Tobą. Ryba ma mieć te 30% glazury, a ja kiedyś się pofatygowałem by zważyć dokładnie takiego mintaja z promocji/normalnego marketowego i okazao się, że glazury jest najmniej 50%. Taki mintaj wtedy wychodził ponad 20zł/kg, a do tego smakował jak gówno. Woda z lodem i tyle. Jakby go porządnie człowiek odcisnął to by "wyparował".
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników


    Najważniejsze działy: Kulturystyka | Dieta | Przepisy | Trening | Doping | Fitness | MMA
     Zamknij okienko