Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ryba mrożona

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
.....TERRORYM.....

.....TERRORYM.....

    Super spamer

  • Aktywny user KFD
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5237 postów
  • Wiek: 19
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:BodyLandia
    • Staż [mies.]: 22++
    Jak warzycie ryby mrożone ? Wazyc po wyjeciu z zamrażarki czy jak ?
    • 0

    Doradca KFD

    Doradca KFD
    • KFD pro

    Siemanko, w tym przypadku, mogę polecić Ci takie produkty (dla ułatwienia przygotowałem boks ze zdjęciami):


  • BSN Lean Dessert 630gBSN Lean Dessert 630g 82.00 zł 74.99 zł
  • SAN Dr.Feel Good - 112 tabl.SAN Dr.Feel Good - 112 tabl. 99.00 zł 69.00 zł
  • Dymatize Elite MASS - 4,5kgDymatize Elite MASS - 4,5kg 290.2 zł 284.00 zł
  • San Launch Reloaded - 278gSan Launch Reloaded - 278g 189.00 zł 129.00 zł
  • FA Xtreme Mass Effect 5000gFA Xtreme Mass Effect 5000g 153.00 zł 139.00 zł
  • ActivLab HGH Night - 60 kaps.ActivLab HGH Night - 60 kaps. 26.00 zł 23.8 zł
  • Vitalmax Creatin - 500gVitalmax Creatin - 500g 46.00 zł 29.99 zł
  • ActivLab Glutamine Xtra 450gActivLab Glutamine Xtra 450g 65.00 zł 59.00 zł
  • Multipower 100% Whey Protein - 2250gMultipower 100% Whey Protein - 2250g 229.00 zł 179.00 zł
  • UNS GoodNight Pro - 700gUNS GoodNight Pro - 700g 58.00 zł 52.00 zł
  • KFD Premium Carb Mix - 1000 g (jak carbo)KFD Premium Carb Mix - 1000 g (jak carbo) 19.00 zł 16.9 zł
  • Universal Animal Pak - 44 saszUniversal Animal Pak - 44 sasz 169.00 zł 118.00 zł


  • Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

    #2
    JohnDro

    JohnDro

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPip
    • 1154 postów
    • Płeć:Mężczyzna
    Logiczne chyba jest to że najpierw trzeba ją rozmrozić żeby zważyć dokładnie.
    • 0

    #3
    FoudraX

    FoudraX

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPip
    • 972 postów
  • Wiek: 22
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 31
    Niepowiedział bym że logiczne. Ale tak. Wyjmujemy, rozmrażamy i dopiero wtedy ważymy.
    • 1

    #4
    JohnDro

    JohnDro

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPip
    • 1154 postów
    • Płeć:Mężczyzna
    Na tym forum można spodziewać się wszystkiego &)
    • 0

    #5
    .....TERRORYM.....

    .....TERRORYM.....

      Super spamer

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPipPipPip
    • 5237 postów
  • Wiek: 19
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:BodyLandia
    • Staż [mies.]: 22++
    A ile mniej więcej będzie ryby , jak zamrożona waży 1kg ?

    Tłuszcze w Low Carbo liczy sie ze wszystkiego ? Płatków owsianych i całej reszty ? Czy tylko oliwa z oliwek , masło orzechowe , oliwa rzepakowa itp. ?
    • 0

    #6
    ZakkDave

    ZakkDave

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3243 postów
  • Wiek: 21
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: Rośnie

    A ile mniej więcej będzie ryby , jak zamrożona waży 1kg ?

    Tłuszcze w Low Carbo liczy sie ze wszystkiego ? Płatków owsianych i całej reszty ? Czy tylko oliwa z oliwek , masło orzechowe , oliwa rzepakowa itp. ?


    Wiesz zależy gdzie kupujesz.
    Przeciętnie ryba kupna mrożona ma 30 % glazury i niestety bywa także że więcej.

    Co do tłuszczy - jak uważasz. Jak chcesz być dokładny to licz ze wszystkiego. To już zależy od ciebie.
    • 0

    #7
    dobry.mudzin.z.afrika

    dobry.mudzin.z.afrika

      KFD Platinum

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPip
    • 1493 postów
  • Wiek: 23
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: V.2011

    Wiesz zależy gdzie kupujesz.
    Przeciętnie ryba kupna mrożona ma 30 % glazury i niestety bywa także że więcej.

    Co do tłuszczy - jak uważasz. Jak chcesz być dokładny to licz ze wszystkiego. To już zależy od ciebie.


    Jest wyjątek. Mintaj z Biedronki. Rzeczywiście ma te 5% glazury, bo jest tylko oszroniony, a nie zatopiony w "granicie" lodu. Za 1kg wychodzi ~21 zł jak dobrze pamiętam. Zaraz ktoś powie " o kur... ale drogo, przeca u mnie po 11, a na promo po 8 jest". Oczywiście. Z tym, że tu zgadzam się z Tobą. Ryba ma mieć te 30% glazury, a ja kiedyś się pofatygowałem by zważyć dokładnie takiego mintaja z promocji/normalnego marketowego i okazao się, że glazury jest najmniej 50%. Taki mintaj wtedy wychodził ponad 20zł/kg, a do tego smakował jak gówno. Woda z lodem i tyle. Jakby go porządnie człowiek odcisnął to by "wyparował".
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników


    Najważniejsze działy: Kulturystyka | Dieta | Przepisy | Trening | Doping | Fitness | MMA
     Zamknij okienko