Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ryba mrożona

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
.....TERRORYM.....

.....TERRORYM.....

    Spam to mój żywioł

  • Aktywny user KFD
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5663 postów
  • Wiek: 19
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:BodyLandia
    • Staż [mies.]: 22++
    Jak warzycie ryby mrożone ? Wazyc po wyjeciu z zamrażarki czy jak ?
    • 0

    Doradca KFD

    Doradca KFD
    • KFD pro

    Siemanko, w tym przypadku, mogę polecić Ci takie produkty (dla ułatwienia przygotowałem boks ze zdjęciami):


  • Muscle Pharm Muscle Gel - 46gMuscle Pharm Muscle Gel - 46g 12.00 zł 8.87 zł
  • Bio Tech USA Hyper Mass 5000 - 4 kgBio Tech USA Hyper Mass 5000 - 4 kg 189.00 zł 162.00 zł
  • ActivLab TCM - 300 kaps.ActivLab TCM - 300 kaps. 47.66 zł 41.74 zł
  • ActivLab Carbomax Energy Power Dynamic - 1000gActivLab Carbomax Energy Power Dynamic - 1000g 18.00 zł 16.5 zł
  • GAT Jet Fuse NOX - 1000gGAT Jet Fuse NOX - 1000g 229.00 zł 159.00 zł
  • PVL Mutant BCAA 9.7 348gPVL Mutant BCAA 9.7 348g 79.00 zł 76.99 zł
  • Megabol Testosterol 250 - 30 kaps.Megabol Testosterol 250 - 30 kaps. 25.00 zł 12.5 zł
  • MHP NO-Bomb 96 kap.MHP NO-Bomb 96 kap. 159.00 zł 149.00 zł
  • Scitec Testopump T-360 - 108kaps.Scitec Testopump T-360 - 108kaps. 79.00 zł 79.00 zł
  • Muscletech 100% Premium Whey Protein Plus 2270gMuscletech 100% Premium Whey Protein Plus 2270g 259.00 zł 168.99 zł
  • Nutrex Defy - 390gNutrex Defy - 390g 139.00 zł 119.00 zł
  • Universal Beef Amino 200 tabl.Universal Beef Amino 200 tabl. 79.00 zł 37.00 zł


  • Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

    #2
    JohnDro

    JohnDro

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPip
    • 1154 postów
    • Płeć:Mężczyzna
    Logiczne chyba jest to że najpierw trzeba ją rozmrozić żeby zważyć dokładnie.
    • 0

    #3
    FoudraX

    FoudraX

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPip
    • 972 postów
  • Wiek: 22
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 31
    Niepowiedział bym że logiczne. Ale tak. Wyjmujemy, rozmrażamy i dopiero wtedy ważymy.
    • 1

    #4
    JohnDro

    JohnDro

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPip
    • 1154 postów
    • Płeć:Mężczyzna
    Na tym forum można spodziewać się wszystkiego &)
    • 0

    #5
    .....TERRORYM.....

    .....TERRORYM.....

      Spam to mój żywioł

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPipPip
    • 5663 postów
  • Wiek: 19
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:BodyLandia
    • Staż [mies.]: 22++
    A ile mniej więcej będzie ryby , jak zamrożona waży 1kg ?

    Tłuszcze w Low Carbo liczy sie ze wszystkiego ? Płatków owsianych i całej reszty ? Czy tylko oliwa z oliwek , masło orzechowe , oliwa rzepakowa itp. ?
    • 0

    #6
    ZakkDave

    ZakkDave

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3243 postów
  • Wiek: 22
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: Rośnie

    A ile mniej więcej będzie ryby , jak zamrożona waży 1kg ?

    Tłuszcze w Low Carbo liczy sie ze wszystkiego ? Płatków owsianych i całej reszty ? Czy tylko oliwa z oliwek , masło orzechowe , oliwa rzepakowa itp. ?


    Wiesz zależy gdzie kupujesz.
    Przeciętnie ryba kupna mrożona ma 30 % glazury i niestety bywa także że więcej.

    Co do tłuszczy - jak uważasz. Jak chcesz być dokładny to licz ze wszystkiego. To już zależy od ciebie.
    • 0

    #7
    dobry.mudzin.z.afrika

    dobry.mudzin.z.afrika

      Na KFD prawie jak w domu ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPip
    • 1493 postów
  • Wiek: 23
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: V.2011

    Wiesz zależy gdzie kupujesz.
    Przeciętnie ryba kupna mrożona ma 30 % glazury i niestety bywa także że więcej.

    Co do tłuszczy - jak uważasz. Jak chcesz być dokładny to licz ze wszystkiego. To już zależy od ciebie.


    Jest wyjątek. Mintaj z Biedronki. Rzeczywiście ma te 5% glazury, bo jest tylko oszroniony, a nie zatopiony w "granicie" lodu. Za 1kg wychodzi ~21 zł jak dobrze pamiętam. Zaraz ktoś powie " o kur... ale drogo, przeca u mnie po 11, a na promo po 8 jest". Oczywiście. Z tym, że tu zgadzam się z Tobą. Ryba ma mieć te 30% glazury, a ja kiedyś się pofatygowałem by zważyć dokładnie takiego mintaja z promocji/normalnego marketowego i okazao się, że glazury jest najmniej 50%. Taki mintaj wtedy wychodził ponad 20zł/kg, a do tego smakował jak gówno. Woda z lodem i tyle. Jakby go porządnie człowiek odcisnął to by "wyparował".
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników


    Najważniejsze działy: Kulturystyka | Dieta | Przepisy | Trening | Doping | Fitness | MMA
     Zamknij okienko