Skocz do zawartości

Zdjęcie

Parzenie szynki

- - - - - parzenie szynki

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
poiu1992

poiu1992

    Wczuwa się w forum

  • Uzytkownicy
  • PipPip
  • 165 postów
Czy ktos może mi zdradzic jak wygląda parzenie szynki ? Chcę zaimponować rodzinie na niedzielnym obiedzie i z tej okazji zrobie szynkę. Proces parzenia jest nieunikniony, dlatego prosze niech ktos mi wyjaśni jak powinien on wyglądać ? :-P
  • 0

Doradca KFD

Doradca KFD
  • KFD pro

Siemanko, w tym przypadku, mogę polecić Ci takie produkty (dla ułatwienia przygotowałem boks ze zdjęciami):




Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

#2
fox44

fox44

    Wczuwa się w forum

  • Użytkownicy
  • PipPip
  • 152 postów
  • Płeć:Mężczyzna
Służę pomocą. W garnku przygotuj wywar z marchewki, selera, pietruszki, natki, pora, cebuli i czosnku. Dopraw wywar zielem angielskim, pieprzem, liściem laurowym, goździkami, kminkiem i solą. Kiedy wywar jest gotowy, wkładamy szynkę i zmniejszamy ogien. Szynke parzymy zależnie od tego ile waży 35 minut na każdy jej kilogram. Po ugotowaniu szynkę wkładamy pod zimna wodę, a by nie wypuściła soków i gotowe!! :D
  • 0




0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników


Najważniejsze działy: Kulturystyka | Dieta | Przepisy | Trening | Doping | Fitness | MMA
 Zamknij okienko