Skocz do zawartości

Zdjęcie

Parzenie szynki

- - - - - parzenie szynki

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
poiu1992

poiu1992

    Wczuwa się w forum

  • Uzytkownicy
  • PipPip
  • 165 postów
Czy ktos może mi zdradzic jak wygląda parzenie szynki ? Chcę zaimponować rodzinie na niedzielnym obiedzie i z tej okazji zrobie szynkę. Proces parzenia jest nieunikniony, dlatego prosze niech ktos mi wyjaśni jak powinien on wyglądać ? :-P
  • 0

Doradca KFD

Doradca KFD
  • KFD pro

Siemanko, w tym przypadku, mogę polecić Ci takie produkty (dla ułatwienia przygotowałem boks ze zdjęciami):


  • PVL Mutant Whey 2270g + ShakerPVL Mutant Whey 2270g + Shaker 179.00 zł 139.00 zł
  • Nutrabolics Waxybolic 2004g.Nutrabolics Waxybolic 2004g. 99.00 zł 84.99 zł
  • KFD Ca-Zn-MG (jak ZMA) - 60 tabs.KFD Ca-Zn-MG (jak ZMA) - 60 tabs. 22.00 zł 16.00 zł
  • PEAK TRI ANABOL 1500 gr+50kapPEAK TRI ANABOL 1500 gr+50kap 169.00 zł 149.00 zł
  • Nutrabolics Isobolic 2270gNutrabolics Isobolic 2270g 229.00 zł 229.00 zł
  • Trec Nitrobolon Energizer - 1100 gTrec Nitrobolon Energizer - 1100 g 199.00 zł 146.3 zł
  • Syntrax Nectar 950g. Tylko białko! 0% TluszczuSyntrax Nectar 950g. Tylko białko! 0% Tluszczu 149.00 zł 129.00 zł
  • Universal NOX 3 - 180 tablUniversal NOX 3 - 180 tabl 189.00 zł 137.00 zł
  • Olimp Arthoblock - 60 kaps.Olimp Arthoblock - 60 kaps. 49.05 zł 37.00 zł
  • Bio Tech USA Iso Whey Zero - 908gBio Tech USA Iso Whey Zero - 908g 109.00 zł 99.00 zł
  • ActivLab Mass UP - 3500gActivLab Mass UP - 3500g 99.00 zł 54.99 zł
  • BSN Cell Mass 2.0 - 485gBSN Cell Mass 2.0 - 485g 159.00 zł 128.7 zł


  • Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

    #2
    fox44

    fox44

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 152 postów
    • Płeć:Mężczyzna
    Służę pomocą. W garnku przygotuj wywar z marchewki, selera, pietruszki, natki, pora, cebuli i czosnku. Dopraw wywar zielem angielskim, pieprzem, liściem laurowym, goździkami, kminkiem i solą. Kiedy wywar jest gotowy, wkładamy szynkę i zmniejszamy ogien. Szynke parzymy zależnie od tego ile waży 35 minut na każdy jej kilogram. Po ugotowaniu szynkę wkładamy pod zimna wodę, a by nie wypuściła soków i gotowe!! :D
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników


    Najważniejsze działy: Kulturystyka | Dieta | Przepisy | Trening | Doping | Fitness | MMA
     Zamknij okienko